Unde își lasă românii obiectele personale când fac baie în Grecia: "Faci o groapă sub pătură și le bagi într-o pungă"

Marti, 28 Iunie 2022, ora 15:52
570 citiri
Unde își lasă românii obiectele personale când fac baie în Grecia: "Faci o groapă sub pătură și le bagi într-o pungă"
Turiști în apă FOTO Unsplash

În așteptarea vacanței în Grecia, românii înceracă să anticipeze toate problemele care ar putea să apară, începând cu drumul, cozile de la vamă, lcourile în care să alimenteze mașina sau prețurile le mâncare.

Printre întrebările care apar pe grupurile dedicate este și una legată de lucrurile personale care rămân nesupravegheate cât timp turiștii intră în mare.

Un tânăr a lansat această temă de discuție pe grupul Forum Thassos, de pe Facebook:

"Am și eu o întrebare, când intrați în mare, ce faceți cu obiectele personale? Suntem doar două persoane și nu avem unde să le lăsăm."

Soluții comune

"Le punem în geantă de plajă și punem un prosop peste, nu ne-a dispărut niciodată nimic."

"Noi mergeam de fel cu un ghiozdan la plajă având prosoapele și lucruri pt față, puneam ghiozdanul lângă șezlong și puneam ceva un prospop sau o haina peste și din apă ne mai uităm din când în când, am stat o săptămâna și nu am avut nici un incident."

"Le lăsăm în rucsac și rucsacul pe șezlong! Cel mult acoperite cu un prosop! Am mers de 3 ori în Thassos și niciodată nu ne-au dispărut obiecte personale! Le-am lăsat pe șezlong și 2-3 ore timp în care mergeam la masă."

"Noi intrăm în apă doar pe rând."

"Eu le las mereu pe șezlong acoperite cu un prosop, o haină chiar și în România. Niciodată nu mi s-a furat nimic. Nu prea se mai riscă nimeni pt telefoane mai ales pt că acum pot fi găsite extrem de ușor."

Soluții ingenioase

"Pui o geantă goală frumoasă la vedere, iar banii de bere și scoici sub un șervețel plin de maioneză, muștar etc, să fie cât mai grețos și urât, când auzi hoții zicând "uite gunoiul lăsat de turiști neciopliți " e bine."

"Într-un pampers. Nu se atinge nimeni de el!"

"Faci o groapă sub pătură și le bagi într-o pungă, apoi punga în groapă și pătură sau cearșaful peste gropiță."

"Le punem sub salteaua de la șezlong."

"În general nu iau mai mult de 50 de euro cash, actele le las la hotel (iau permisul) și telefonul. Avem o geantă mare de plajă, iau și cărți. Banii, permisul și telefonul le las într-o carte în geantă de plajă și peste geantă pun hainele. Nu am observat niciodată tentative de furt pe plajă, dar dacă ar fi sigur nu vor scormoni peste haine și printr-o geantă grea."

Unora nu le e frică de un furt

"Am plecat și o oră înot și am lăsat tot pe plajă, ...citeste mai departe despre "Unde își lasă românii obiectele personale când fac baie în Grecia: "Faci o groapă sub pătură și le bagi într-o pungă"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta grecia, #turisti romani, #obiecte personale, #plaja, #furt , #Stiri Vacanta