Unde te cazezi, cat te costa si de unde sa iei banii pentru vacanta de 1 decembrie

Joi, 20 Octombrie 2016, ora 09:00
1692 citiri
Unde te cazezi, cat te costa si de unde sa iei banii pentru vacanta de 1 decembrie
Foto: Marek Slusarczyk [CC BY 3.0], via Wikimedia Commons

Mini-vacanta de 1 decembrie se apropie cu pasi repezi, iar anul acesta este mai generoasa decat oricand. Miercuri, de Sfantul Andrei, este zi libera, Ziua Nationala a Romaniei cade joi, deci mai ramane sa-ti iei tu liber si vineri, pentru a prelungi distractia pana in weekend, intr-un concediu in toata regula, de 5 zile, intre 30 noiembrie si 4 decembrie!

Este prilejul perfect pentru un sejur care te va ajuta sa rezisti cu bine pana la Sarbatorile de iarna. Dar trebuie sa te grabesti, daca vrei sa gasesti cea mai buna cazare sau biletele cele mai bune pentru city-break-ul visat.

Si pentru ca este chiar Ziua Nationala a Romaniei, cum ar fi sa mergi anul acesta la Alba Iulia, Capitala Unirii, pentru a vedea cu ochii tai parada militara de 1 decembrie si pentru a vizita cetatea Alba Carolina, a carei restaurare a costat peste 70 de milioane de euro?

Evenimentele programate pentru Ziua Nationala, dar si faptul ca in Alba Iulia gasesti mai degraba hoteluri decat pensiuni sau alte ...citeste mai departe despre "Unde te cazezi, cat te costa si de unde sa iei banii pentru vacanta de 1 decembrie" pe Ziare.com

#cazare vacanta decembrie, #credit vacanta, #imprumut concediu , #Stiri Vacanta