Un film romanesc premiat, in topul incasarilor (Video)

Marti, 13 Septembrie 2016, ora 10:07
1474 citiri
Un film romanesc premiat, in topul incasarilor (Video)
Foto: captura video YouTube

Cel mai recent film in regia lui Cristi Puiu, "Sieranevada", care a intrat recent in cinematografe, se afla in top 10 al filmelor cu cele mai mari incasari in Romania.

Pe primul loc in box office se afla "Sully" (Sully: Miracolul de pe raul Hudson), abia lansat, un film in regia lui Clint Eastwood, in care joaca, printre altii, Tom Hanks si Aaron Eckhart.

Filmul il are in centru pe eroul national Chesley "Sully" Sullenberger (jucat de Tom Hanks), pilotul american care a aterizat fortat in raul Hudson, in ianuarie 2009, cu un avion de linie, salvand viata tuturor celor 155 de pasageri.

Pe locul doi in topul incasarilor este "Mechanic: Resurrection" (Mecanicul 2), cu Jason Statham si Jessica Alba, un thriller care timp de doua saptamani a fost cel mai vizionat in cinematografele de la noi, iar pe trei "The BFG" (Marele Urias Prietenos).

Urmeaza in top un debut, "I.T.", un film care inca nu a fost lansat in SUA, dar care in Romania a ...citeste mai departe despre "Un film romanesc premiat, in topul incasarilor (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#box office 2016, #Sieranevada cinema, #Sieranevada incasari, #Sieranevada trailer, #box office Romania septembrie 2016 , #Stiri Vacanta