Ultimul "Fast & Furious" doboara toate recordurile la incasari

Luni, 17 Aprilie 2017, ora 11:39
2714 citiri
Ultimul "Fast & Furious" doboara toate recordurile la incasari
Foto: Facebook Fast&Furious

"The Fate of the Furious", cel de-al 8-lea episod al al celebrei saga de actiune "Fast & Furious", s-a instalat pe primul loc in box-office-ul american din primul weekend de proiectii in cinematografe, potrivit cifrelor preliminare publicate duminica de compania Exhibitor Relations si citate de AFP.

Noul lungmetraj al seriei "Fast & Furious", in regia lui Felix Gary Gray, cu Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson si Michelle Rodriguez in rolurile principale, a obtinut incasari de 100,2 de milioane de dolari de la lansarea sa, vineri, in cinematografe.

Filmul a doborat recordul pentru weekend-ul de debut cu cele mai mari incasari, cu 532,5 milioane de dolari la nivel mondial, depasind cu circa 5 milioane recordul detinut de "Star Wars: The Force Awakens", potrivit site-ului de specialitate Box Office Mojo, citat de DPA.

Pe locul al doilea regasim, in cadere cu un loc, filmul animat "Baby Boss", realizat de Dreamworks, ale carui incasari in weekend-ul de Pasti s-au situat la 15,5 milioane de dolari. In trei saptamani de proiectii in cinematografe, aceasta pelicula despre un bebelus in costum si cravata care incearca sa inteleaga de ce cateii primesc atata afectiune din partea oamenilor a obtinut incasari de 116,3 de milioane de dolari.

"Frumoasa si Bestia", remake-ul Disney cu Emma Watson, a pierdut la randul sau un loc in box office, ocupand pozitia a treia, cu 13,6 milioane de dolari in acest weekend si 454,6 milioane in cinci saptamani de prezenta in cinematografe.

Potrivit analistului Paul Dergarabedian, de la compania specializata Comscore, pelicula a depasit in acest week-end pragul de un miliard de dolari in incasari la nivel mondial.

Pe pozitia a patra regasim filmul de animatie "Smurfs: The Lost Village", o noua aventura a micilor strumfi de culoare albastra, cu incasari de 6,5 milioane de dolari. Pelicula, in regia lui Kelly Asbury, a obtinut pana in prezent 24,7 milioane de dolari,

Locul al cincilea este ocupat de "Going in Style", cu Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin in rolurile unor octogenari care incearca sa jefuiasca o banca atunci cand isi pierd pensiile. Comedia, in regia lui Zach Braff, a avut incasari de 6,3 milioane in acest weekend si de 23,7 de milioane in doua saptamani de proiectii in cinematografe.

...citeste mai departe despre "Ultimul "Fast & Furious" doboara toate recordurile la incasari" pe Ziare.com

#Fast Furious box office, #Fast Furious 8 lansare , #Stiri Vacanta