Twin Peaks revine dupa 26 de ani. Se vede si in Romania inca de azi - Cum arata recenziile

Luni, 22 Mai 2017, ora 21:33
1195 citiri
Twin Peaks revine dupa 26 de ani. Se vede si in Romania inca de azi - Cum arata recenziile
Foto: HBO

Toarna-ti o cafea neagra si pune langa ea o placinta de cirese, in stilul Twin Peaks, pentru ca serialul revine de luni seara cu episoade noi.

"Dupa aproape 30 de ani, imaginatia vizuala a domnului Lynch ramane inimitabila", scrie New York Times despre noile episoade.

Un alt critic spune despre continuarea mult-asteptata ca e de un "mister familiar", fanii serialului regasind cu placere enigmele in stilul caracteristic Twin Peaks, arata BBC.

"Genial", "ciudat", "interesant" - asa califica noile episoade cei care le-au vazut deja. In plus, spun ei, acestea nu sunt lipsite de umorul specific creatiilor lui David Lynch.

"Plin de giganti, pitici, monstri si fantome, Twin Peaks seamana cu un basm modern scris de cineva care a luat LSD", scrie un editor The Guardian.

Serialul, in care Kyle MacLachlan reia rolul principal, intrand in pielea agentului Dale Cooper, a inceput deja sa fie difuzat duminica de postul american Showtime.

Primele doua episoade au fost transmise si de Sky Atlantic, in Marea Britanie, la primele ore ale zilei de luni.

In Romania, continuarea serialului cu 18 episoade are premiera luni, 22 mai, pe HBO si pe HBO GO, de la ora 22.00, cand vor fi difuzate primele doua episoade din noul sezon.

In afara de MacLachlan, vor mai putea fi vazuti Sheryl Lee (Laura Palmer) "doamna cu butucul", Catherine E. Coulson (care intre timp a murit), Michael Cera, Laura Dern, Naomi Watts, dar si Monica Bellucci, Tim Roth si Amanda Seyfried.

Noul Twin Peaks incepe sa se contureze: Ce actori au mai fost confirmati in distributie si cand se lanseaza

Vor avea aparitii si cateva nume sonore din industria muzicala - Trent Reznor, liderul trupei Nine Inch Nails, si sotia lui, Matiqueen Reznor, cantareata Sharon Van Etten, Eddie Vedder, solistul trupei Pearl Jam, si Sky Ferreira.

Creat de Mark Frost si David Lynch, Twin Peaks a fost difuzat din aprilie 1990 pana in iunie 1991.

Vezi si:

Agentul Dale Cooper se intoarce in Twin Peaks - Cum arata in prezent Kyle MacLachlan (Foto) ...citeste mai departe despre "Twin Peaks revine dupa 26 de ani. Se vede si in Romania inca de azi - Cum arata recenziile" pe Ziare.com

#continuare Twin Peaks luni 22 mai, #continuare Twin Peaks Romania TV, #premiera Twin Peaks nou, #Twin Peaks continuare actori, #recenzie Twin Peaks nou , #Stiri Vacanta