Top 10 cele mai piratate filme din 2013 - primul a fost descarcat ilegal de peste 8 milioane de ori

Joi, 02 Ianuarie 2014, ora 18:46
1176 citiri
Top 10 cele mai piratate filme din 2013 - primul a fost descarcat ilegal de peste 8 milioane de ori
Foto: Torrent Freak

Filmul care a fost descarcat ilegal de cele mai multe ori anul trecut este "The Hobbit: An Unexpected Journey", acesta fiind piratat de peste opt milioane de ori.

Productia cinematografica este urmata de alte filme cunoscute, precum "Iron Man 3", "Fast and Furious 6" sau "Hangover 3", se arata in clasamentul intocmit de portalul de profil Torrent Freak, care a luat in calcul toate filmele descarcate de pe torrente, la nivel mondial, in anul 2013.

Pe locul doi se situeaza celebrul "Django Unchained", in timp ce a treia pozitie este ocupata de "Fast And Furious 6". Pe urmatorul loc se claseaza "Silver Linings Playbook", iar pe a cincia pozitie se afla "Star Trek Into Darkness".

Expertii fac previziuni referitoare la acest clasament in fiecare an, acestea fiind bazate pe incasarile inregistrate de productiile cinematografice.

In mod surprinzator, "Man of Steel" nu a ...citeste mai departe despre "Top 10 cele mai piratate filme din 2013 - primul a fost descarcat ilegal de peste 8 milioane de ori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#filme piratate 2013, #filme descarcate ilegal 2013, #top filme piratate, #top filme piratate 2013 , #Stiri Vacanta