TNB, teatrul cu cele mai multe sali din lume: Nu sunt nici actori, nici tehnicieni pentru atatea

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 16:40
1196 citiri
TNB, teatrul cu cele mai multe sali din lume: Nu sunt nici actori, nici tehnicieni pentru atatea
Foto: Facebook/TNB

Noul Teatru National Bucuresti este teatrul cu cele mai multe sali din lume, dupa ce arhitectii au incercat sa foloseasca fiecare metru patrat al cladirii. Teatrul poate gazdui peste 2.000 de spectatori, iar una dintre sali este in aer liber.

Arhitectul Teatrului National, Romeo Belea, a povestit cum a incercat sa profite de fiecare coltisor, mai ales in contextul in care existau multe spatii nefolosite, arata Digi 24.

"Am constatat ca sunt nenumarate spatii care nu mai folosesc la nimic, nu mai sunt eficiente, utilizate ca lumea. De exemplu, atelierul de pictura, care era unul din cele mai performante, daca nu cel mai performant atelier din lume dintr-un teatru: cei doi pictori stateau undeva in fund si acolo isi faceau toata treaba. Si toata hala era libera.

Atunci am convenit ca acolo sa facem o sala de spectacol si i-am dat in proiect nume de cod Sala Pictura. Pe urma puteau sa ii spuna oricum, dar vad ca i-a ramas asa. E o sala complet transformabila. Aceste gradene sunt ...citeste mai departe despre "TNB, teatrul cu cele mai multe sali din lume: Nu sunt nici actori, nici tehnicieni pentru atatea" pe Ziare.com

#TNB sali, #TNB sali actori, #TNB multe sali, #Teatru National Bucuresti sali , #Stiri Vacanta