The New York Post: Republica Moldova, una dintre destinatiile turistice de top in 2018

Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 20:27
1325 citiri
The New York Post: Republica Moldova, una dintre destinatiile turistice de top in 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Atunci cand iti planifici o vacanta exista cateva aspecte pe care le iei in considerare: peisajele frumoase, mancarea delicioasa sau bauturile specifice si lipsa aglomeratiei.

Luand in considerare aceste aspecte, Republica Moldova a ajuns pe lista celor mai bune locuri de vizitat in 2018, chiar daca se numara printre cel mai putin vizitate tari din lume, noteaza The New York Post, citand Intrepid Travel.

Citeste si Suvenire din toata lumea care incap perfect in bagajul calatorului. Romania e pe lista cu traditionala caciula de blana (Foto)

Cu 120.000 de turisti anual, Republica Moldova, micuta tara dintre Romania si Ucraina, intruneste toate criteriile mentionate mai sus, mai ales in privinta bauturii, avand in vedere ca este unul dintre cei mai de seama producatori de vin din lume.

Aici se afla faimoasa crama Milestii Mici, unde sunt aproximativ doua milioane de sticle de vin.

Cand vine vorba despre natura, Republica Moldova depaseste asteptarile, dar moldovenii se mandresc si cu arhitectura. De exemplul, in Soroca poti admira replici ale Teatrului Bolsoi, a bisericii Sfantul Petru (Vatican) sau a cladirii Capitoliului din Washington.

Poti vizita cu incredere anul viitor Republica Moldova si ar fi o idee buna sa alegi chiar perioada in care se sarbatoreste Ziua Nationala a Vinului.

A.G. ...citeste mai departe despre "The New York Post: Republica Moldova, una dintre destinatiile turistice de top in 2018" pe Ziare.com

#Republica Moldova destinatie turistica, #Moldova destinatie top 2018 , #Stiri Vacanta