Teatru DENS la Nottara (cat de dens?)

Marti, 05 Iulie 2016, ora 20:54
890 citiri
Teatru DENS la Nottara (cat de dens?)

Bucurestenii se obisnuisera ca vara sa gaseasca usile teatrelor inchise, desi nu putini erau cei care doreau sa converseze cu zeita Thalia, chiar si sub soarele fierbinte al lui Cuptor.

Situatia s-a schimbat de cativa ani, mai ales sub presiunea teatrelor independente, care nu se supun acestui principiu de sezonalitate aplicat artelor spectacolului.

Asa ca, daca va vin prietenii din provincie sau din strainatate, nu se mai pot mira ca Bucurestiul teatral doarme vara, fiindca tot mai multe teatre de stat isi continua activitatea, sub o forma sau alta, si dincolo de luna iunie.

Iar Festivalul Bucurestii lui Caragiale, organizat de Primaria Generala a Capitalei, umple cu generozitate (adica gratuit) scenele si spatiile publice ale orasului, cu spectacole de rasunet la marele public.

In acest an, si Teatrul Nottara se inscrie in miscarea de deschidere spre spectatori, in perioada calduroasa a verii. Si nu oricum, ci cu o premiera nationala: Laboratorul de Teatru DENS, coordonat ...citeste mai departe despre "Teatru DENS la Nottara (cat de dens?)" pe Ziare.com

#Teatru Nottara aer liber, #program Teatru DENS Nottara , #Stiri Vacanta