Targul de Sanziene - un weekend plin de ii, dulciuri si preparate romanesti la ceaun

Miercuri, 17 Iunie 2015, ora 10:35
1160 citiri
Targul de Sanziene - un weekend plin de ii, dulciuri si preparate romanesti la ceaun

Targul de Sanziene, organizat de Piata Taraneasca si Mester (Esti)! , va avea loc de vineri pana duminica in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, unde vor veni targoveti si artizani cu dulciuri, podoabe si obiecte vechi, pentru copii fiind pregatite ateliere de creativitate.

Conform unui comunicat de presa al organizatorilor transmis miercuri, bucurestenii vor putea gasi la targ iconari, cioplitori in lemn, tesatoare, ceramisti, tineri artizani handmade, cusatorese, impletitoare.

"Intrucat in curand vom sarbatori ia romaneasca, va asteptam sa purtati, sa probati si sa targuiti ii vechi si ii noi: ii de sarbatoare, ii cu poale si ii fara poale, ii cu margele, ii ciupag, ii cusute pe marchizet, ii cusute pe panza de casa, ii cu fodori la maneci, camasi de lucru, camasi incretite la gat, poale...", se arata in comunicatul citat.

Negustorii de antichitati aduc de prin satele si targurile de profil tesaturi, mobilier, carte, ceramica, obiecte specifice unei ...citeste mai departe despre "Targul de Sanziene - un weekend plin de ii, dulciuri si preparate romanesti la ceaun" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Targ de Sanziene, #targ Sanziene Muzeul Taranului, #Targ Muzeul Taranului Roman , #Stiri Vacanta