Sosele pe care sa mergi macar o data in viata (Galerie foto)

Duminica, 20 Iulie 2014, ora 08:45
1419 citiri
Sosele pe care sa mergi macar o data in viata (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Se spune ca uneori nu conteaza destinatia, ci drumul pana acolo. In cazul celor mai frumoase sosele din lume, acest moto e valabil 100%.

Fie ca e vorba despre Valea Focului, din Nevada, sau despre Soseaua Atlantica, din Norvegia, sunt sosele care trebuie savurate la maximum, mai ales daca nu esti de-al locului si sansele sunt mici sa poti relua itinerariul. Business Insider a alcatuit o lista cu sosele in cazul carora nu destinatia e importanta, ci drumul in sine.

Provocari pentru soferi: Cele mai complexe drumuri din lume (Galerie foto)

Valea Focului, asa dupa cum sugereaza si numele, e o sosea din Nevada, unde pe stanga si pe dreapta totul e rosu. Pe langa culoarea caracteristica, formatiunile printre care se croieste drumul reflecta soarele, astfel ca nuanta devine si mai intensa, spectaculoasa.

Soseaua Atlantica, din Norvegia, se desfasoara pe sapte poduri. Nu e de mirare ca privelistea este unica, inspre ocean. Nu de putine ori se pot vedea balene si ...citeste mai departe despre "Sosele pe care sa mergi macar o data in viata (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai spectaculoase sosele, #sosele pitoresti poze, #drumuri spectaculoase, #sosele unice lume poze , #Stiri Vacanta