Simte-te ca la mare, in noua plaja din Bucuresti!

Sambata, 28 Iulie 2012, ora 00:00
4920 citiri
Simte-te ca la mare, in noua plaja din Bucuresti!

La Plage, cea mai apropiata plaja de Bucuresti, s-a deschis vineri, langa Baneasa Shopping City. Aici vei regasi atmosfera de la mare, chiar si atunci cand nu ai timp de o deplasare pana pe litoral.

Plaja are una dintre cele mai mari piscine din Romania, iar aici ai ocazia sa intri in apa exact cum ai intra in mare: gradual. Pe suprafata de 9.000 de metri patrati gasesti piscina, nisip, palmieri, restaurant, un club, dar si un spatiu in care poti petrece timpul si iarna.

"Bucurestiul avea nevoie de o plaja unde oamenii au ocazia sa se simta ca la mare. De multe ori suntem prea ocupati si nu avem suficient timp cat sa plecam spre mare atat de des cat am vrea, prin urmare, La Plage este solutia ideala. Piscina graduala, nisip, spatiu mare - 9000 de metri patrati si parcare, dar mai ales un vibe extraordinar. Faptul ca in jur nu se afla cladiri creaza o atmosfera relaxata", au declarat proprietarii localului.

"Oferim clientilor un loc de relaxare cu oameni frumosi, de calitate, cu o piscina tratata cu oxigen activ si stabiliator de PH, dar si cu o servire ireporsabila. Tot ceea ce tine de La Plage se asociaza cu calitatea, ceea ce cauta orice om pana la urma. Exista, de asemenea, o zona special dedicata pentru cei care vor sa aiba parte de putina intimitate: zona baldachinelor", au completat acestia.

Potrivit oficialilor, plaja nu este privata, ci este deschisa publicului. Intrarea costa 30 de lei in timpul saptamanii si 50 de lei in weekend, iar sezlongul este inclus.

#deschidere La Plage, #plaja bucuresti, #piscina plaja Bucuresti , #Stiri Vacanta