Secretul unei veri relaxante? Hamacul cu plasa antitantari

Sambata, 09 Mai 2015, ora 00:00
6303 citiri
Secretul unei veri relaxante? Hamacul cu plasa antitantari
Foto: Hammacher

Spune adio sacaitoarelor insecte care au obiceiul sa te deranjeze in miez de vara tocmai in momentele in care incerci sa te destinzi in oaza verde din gradina casei.

Business24 iti prezinta un inovativ model de hamac cu cort din plasa antitantari, care va tine la distanta orice "vampir aerian", lasandu-te sa te bucuri din plin de briza proaspata a aerului de afara.

Conceput astfel incat sa iti ofere senzatia de lejeritate data de spatiul deschis din gradina casei, hamacul cu plasa antitantari este un accesoriu indispensabil pentru sezonul cald.

Cortul sau din plasa fina de nylon nu permite insectelor sa patrunda in spatiul tau de relaxare, dar iti asigura o perfecta ventilatie, lasandu-te sa respiri linistit aerul proaspat de afara.

Acoperisul este realizat din polyester, materialul oferindu-ti atat umbra dorita, cat si un adapost sigur in cazul unei ploi trecatoare de vara.

Hamacul se suspenda de bara transversala a cadrului metalic al cortului si rezista la greutati de pana la 100 kg, iar sistemul de deschidere pe lateral asigura un acces usor in interiorul cortului.

Scheletul metalic al cortului antitantari este realizat din teava de otel tratata impotriva factorilor corozivi, Hammacher oferind garantie pe viata pentru intregul set.

Pretul unui hamac cu plasa antitantari de la Hammacher Schlemmer este de 350 de dolari, accesoriul de vacanta fiind disponibil pentru comenzi rapide.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hamac plasa antitantari, #hamac protectie tantari, #accesoriu vacanta , #Stiri Vacanta