Scandalul Kevin Spacey: House of Cards se termina, dar Netflix pregateste un spin-off

Marti, 31 Octombrie 2017, ora 21:42
1727 citiri
Scandalul Kevin Spacey: House of Cards se termina, dar Netflix pregateste un spin-off
Foto: Facebook/House of Cards

Platforma digitala Netflix pregateste un serial derivat ("spin-off") din "House of Cards", un anunt care vine la cateva ore dupa ce s-a aflat ca productia de succes se va incheia cu cel de-al saselea sezon, in 2018.

Noile informatii despre "House of Cards", unul dintre serialele cele mai importante din catalogul Netflix, apar dupa ce duminica a izbucnit un scandal care il afecteaza pe protagonistul sau, Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de actorul Anthony Rapp, pe vremea cand era adolescent, aminteste EFE.

Totusi, potrivit TV Line, care citeaza surse apropiate Netflix, sfarsitul serialului "House of Cards" fusese decis deja in urma cu mai multe luni, iar suspendarea productiei nu are legatura cu scandalul care il inconjoara pe Kevin Spacey.

Publicatia de specialitate Variety informeaza ca Netflix se afla in prima faza de pregatire a unui potential "spin-off", care se va desfasura tot in universul politicii, al conspiratiilor si tradarilor cuplului Frank si Claire Underwood, personajele interpretate de Kevin Spacey si, respectiv, Robin Wright.

Pentru acest proiect spin-off sunt vehiculate deja mai multe idei, dintre care una care il are in vedere pe consilierul sau politic Doug Stamper, personaj interpretat de Michael Kelly.

Scandalul Spacey a agitat productia "House of Cards", iar Netflix si Media Rights Capital, producatoarea serialului, au asigurat intr-un comunicat ca sunt "profund ingrijorati" de acuzatiile lansate impotriva actorului principal.

"In urma dezvaluirilor, responsabilii celor doua companii au ajuns luni seara la Baltimore (unde se filmeaza serialul) pentru a se intalni cu castingul si echipa de filmare, pentru a-i asigura ca sunt in siguranta si sprijiniti. Dupa cum se stie, Kevin Spacey nu participa in aceste momente la filmari", se arata intr-o nota publicata de cele doua companii. ...citeste mai departe despre "Scandalul Kevin Spacey: House of Cards se termina, dar Netflix pregateste un spin-off" pe Ziare.com

#spin off House of Cards, #scandal sexual kevin Spacey, #sfarsit House of Cards, #continuare House of Cards , #Stiri Vacanta