Românii care merg la munte să schieze, dar își pierd timpul la cozi interminabile: "Oameni dedicați, nu glumă"

Duminica, 15 Ianuarie 2023, ora 03:29
813 citiri
Românii care merg la munte să schieze, dar își pierd timpul la cozi interminabile: "Oameni dedicați, nu glumă"
Coadă pe Pârtia Buscat FOTO Facebook/ Ski România

Suntem în plin sezon al sporturilor de iarnă, iar pentru cei care le practică este o adevărată provocare să găsească zone în care este zăpadă.

Totuși, în ultimele zone în unele zone a nins, iar pârtiile pe care se poate schia sunt aglomerate. În loc să schieze, oamenii petrec mult timp la cozi interminabile.

Este cazul Pârtiei Buscat, de pe Muntele Băișorii, din județul Cluj.

O poză cu o coadă uriașă a fost publicată pe Facebook sâmbătă, 14 ianuarie.

"Coadă skipass Buscat, azi Sâmbătă 14 ian 2023. Timp așteptare: 1 hr Minim pt skipass, și încă atât pentru telescaun", scrie în textul care însoțește fotografia pe grupul SKI România, de pe Facebook.

"Mai bine stai acasă"

În comentarii, mulți sunt de părere că e prea aglomerat.

"E jenant."

"Din Cluj se face cam o oră până la Buscat. Plus o oră la coadă pentru ski pass. Te dai o tură, apoi o oră la coadă la telescaun. Păi, în trei ore, din Cluj, ajungi la Straja... Doar că se consumă mai mult carburant."

"Mai bine stai acasă."

"Cât costă passul pentru un adult per zi? Și de câte ori te dai?"

"150 lei/zi. Depinde cum știi să schiezi!"

"La asemenea coadă și un skior foarte bun nu va face ture. stai 5 ore la ski, dacă 1 ora e coadă la telescaun, te dai o tură pe ora...Deci 5 ture într-o zi..Ireal."

"Sunt prea mulți doritori de ski. Prea scurt sezonul și lipsa de zăpada face că cererea să nu fie satisfacută de oferta."

"Oameni dedicați, nu glumă."

"Mie mi-a luat minim 30 minute așteptatul la fiecare coborâre. Maximul a fost peste 1 hr. Dezastru." ...citeste mai departe despre "Românii care merg la munte să schieze, dar își pierd timpul la cozi interminabile: "Oameni dedicați, nu glumă"" pe Ziare.com

Peste 37 de miliarde de dolari câștigate din criptomonede în 2023 la nivel mondial. Câți bani au câștigat investitorii români
Peste 37 de miliarde de dolari câștigate din criptomonede în 2023 la nivel mondial. Câți bani au câștigat investitorii români
Investitorii români au câştigat anul trecut 170 de milioane de dolari din criptomonede, ţara noastră numărându-se printre cele care au obţinut cele mai mici venituri din cripto. România...
#schi, #Romania, #munte, #aglomeratie, #coada , #Stiri Vacanta