Revedeti stralucitoarele Gale DanceMasters la TV

Marti, 14 Martie 2017, ora 17:33
1504 citiri
Revedeti stralucitoarele Gale DanceMasters la TV

DanceMasters 2017 s-a desfasurat la Polivalenta bucuresteana intre 10 si 12 martie. Ziua de vineri, 10 martie, a fost o zi dedicata in intregime competitiilor nationale, iar zilele de sambata, 11 martie, si duminica, 12 martie, au fost zile dedicate competitiilor internationale, care au culminat cu doua finale de cel mai inalt nivel sportiv si artistic ale WDSF World Open - sambata la sectiunea Standard, duminica la sectiunea Latino.

De mentionat ca in aceasta editie a DanceMasters s-a aplicat in premiera pentru Romania la o competitie WDSF World Open (atat la Standard cat si la Latino) noul sistem de arbitraj denumit 2.1, care urmareste o abordare metodica a arbitrajului, o incercare de cuantificare a unor componente specifice dansului sportiv.

In acest sens, s-au stabilit standarde de evaluare a performantei pentru fiecare dintre cele 4 componente, care sunt evaluate si notate (cu note de la 1 la 10, cu un increment de 0.5) de catre trei arbitri carora le sunt atribuite. Aceste componente sunt: Calitate Tehnica - Technical Quality (TQ), Miscarea pe Muzica - Movement to Music (MM), Conexiunea intre Partneri - Partnering Skill (PS) si Coregrafie si Prezentare - Choreography and Presentation (CP).

Veti regasi acest punctaj cand veti urmari Galele, azi pe DIGI 4 de la ora 19:00 si joi pe DIGI 3 de la 19:00.

A fost o editie foarte darnica in puncte WDSF pentru dansatorii romani, datorita unor coeficienti de concurs foarte ridicati (in special la licentele WDSF World Open), care au fost ulterior translatati in puncte pretioase pentru zestrea dansatorilor romani: 2.25 pentru WDSF World Open Latino (deci o bonificatie de 125% fata de grila standard de punctaj), 2.00 pentru WDSF World Open Standard (deci o bonificatie de 100% fata de grila standard de punctaj).

S-a inregistrat si o premiera absoluta pentru dansul sportiv din Romania: ambele concursuri cu licenta WDSF World Open la aceeasi competitie obtinand coeficienti de 2.0 sau mai mare.

Iata cum s-au obtinut bonificatiile de punctaj acordate dansatorilor WDSF World Open anul acesta pentru criteriile indeplinite de concursurile cu aceasta licenta de la Bucuresti:

+25% pentru ambele sectiuni pentru criteriul: intre 48 si 95 de perechi participante (73 de perechi la Standard si 77 de perechi la Latino) ;+40% pentru ambele sectiuni pentru criteriul: perechi inscrise apartinand 18 pana la 25 de tari membre WDSF (18 tari la Standard si 19 tari la Latino) ;+25% pentru ambele sectiuni pentru crit ...citeste mai departe despre "Revedeti stralucitoarele Gale DanceMasters la TV" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#DanceMasters 2017, #gala DanceMasters TV , #Stiri Vacanta