Record Disney: "Finding Dory" a incasat 140 de milioane de dolari, in primul weekend

Duminica, 19 Iunie 2016, ora 17:42
925 citiri
Record Disney: "Finding Dory" a incasat 140 de milioane de dolari, in primul weekend
Foto: Facebook Finding Dory

Pelicula "In cautarea lui Dory/ Finding Dory" de la Disney a incasat 140 de milioane de dolari in primul weekend de la lansare, potrivit estimarilor de sambata, depasind astfel recordul detinut timp de noua ani de "Shrek al Treilea/ Shreck the Third" in 2007, care stransese 121,6 milioane de dolari, potrivit Variety.com.

Filmul "Minions" (2015) s-a aflat pana acum pe locul al doilea, cu 115,7 milioane de dolari, urmat de productia Pixar de la Disney, "Toy Story 3", cu 110 milioane de dolari incasari.

Cu 140 de milioane de dolari incasari, "In cautarea lui Dory/ Finding Dory" se claseaza pe locul al 17-lea al filmelor cu cele mai mari incasari din toate timpurile in primul weekend de la lansare si pe al treilea in 2016.

Productia Marvel "Capitanul America: Razboi Civil/ Captain America: Civil War" a avut cele mai mari incasari de pana acum cu 179 de milioane de dolari, cel de-al cincilea debut din toate timpurile.

Date recente aratau ca producatorul Disney va atinge cu ...citeste mai departe despre "Record Disney: "Finding Dory" a incasat 140 de milioane de dolari, in primul weekend" pe Ziare.com

#Finding Dory incasari record, #Finding Dory trailer , #Stiri Vacanta