Recomandari pentru o vacanta de vis, daca vrei sa te balacesti (Galerie foto)

Duminica, 19 Iunie 2016, ora 16:40
1086 citiri
Recomandari pentru o vacanta de vis, daca vrei sa te balacesti (Galerie foto)
Foto: Instagram/sylviesjs

O vacanta de vara in care sa poposesti in cele mai frumoase orase ale lumii e un vis. Una in care sa poti face si plaja si sa te racoresti in apa, in aer liber, e deja o vacanta pe care o vei tine minte multa vreme.

Exista in lume cateva orase foarte prietenoase cu iubitorii de apa, iar CNN le-a cuprins intr-o lista care ar putea sa se dovedeasca utila daca vrei sa iei drumul strainatatii in lunile de vara.

Copenhaga, in Danemarca, de exemplu, e un oras inconjurat de apa, o bucurie pentru cei care adora sa se balaceasca. Daca vrei sa lenevesti la soare si sa te imbaiezi, intreaba de Amager, unde ar fi ideal sa-ti petreci dupa-amiaza.

Amager e o insula artificiala de doi kilometri lungime, de unde poti admira, de la departare, un oras in viteza. Alternative sunt Brygge si Fisketorvet.

Some of the very best people 😍 ...citeste mai departe despre "Recomandari pentru o vacanta de vis, daca vrei sa te balacesti (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#orase Europa plaje, #orase Europa piscine, #vacanta vara orase importante plaje, #turism plaje piscine Europa , #Stiri Vacanta