Recomandari pentru minivacanta de 1 Decembrie, in Bucuresti si in tara

Joi, 30 Noiembrie 2017, ora 08:40
1703 citiri
Recomandari pentru minivacanta de 1 Decembrie, in Bucuresti si in tara
Foto: Ziare.com Arhiva

In minivacanta de 1 Decembrie, evenimentele din Capitala sunt dedicate atat copiilor, cat si parintilor, de la targurile care anunta sarbatorile de iarna la vizitele prin muzee si spectacolele de teatru deja consacrate.

La Opera Comica pentru Copii se deschide joi targul "Poveste de Craciun" si Patinoarul Copiilor, la Muzeul National al Taranului Roman, vineri, se fac cumparaturi de Mos Nicolae, in Piata Constitutiei peste 100 de casute vor fi deschise trecatorilor si tot de Ziua Nationala Muzeul Cotroceni este deschis pentru vizite.

Peste 100 de casute vor fi deschise la Targul de Craciun din Piata Constitutiei

Targul de Craciun organizat de Primaria Capitalei se va deschide de 1 decembrie in Piata Constitutiei, urmand sa ramana deschis publicului zilnic pana la sfarsitul anului, intre orele 10.00-22.00. Peste 100 de casute cu produse traditionale romanesti, jucarii si costume populare, dar si un carusel si un patinoar. Anul acesta in targ va fi amenajat un brad inalt de 30 de metri decorat cu mii de beculete colorate, precum si Casa lui Mos Craciun, unde vor fi organizate si ateliere de creatie pentru copii.

Trecatorii vor gasi aici ornamente, jucarii, accesorii, costume populare, produse de ingrijire, prajituri de casa, cozonaci, dulceturi, placinte, sarmale, muraturi, zacusca, precum si carnati, branzeturi si vin fiert.

Loredana, Smiley, Directia 5, Bere Gratis, Vita de Vie, Fuego, Stefan Hrusca sunt cativa dintre artistii care vor concerta aici incepand de vineri seara.

Patinoarul Copiilor si Targul "Poveste de Craciun" se deschid la Opera Comica din Bucuresti incepand de joi.

Pe 30 noiembrie, la ora 16.00, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii (OCC), va deschide Targul "Poveste de Craciun" in curtea institutiei din Calea Giulesti nr. 16, unde ii asteapta cu o multime de activitati si surprize de sezon pe cei mici impreuna cu familiile lor. Tot aici se va deschide si Patinoarul Copiilor, cel mai mare de acest fel din Bucuresti dedicat exclusiv celor mici, care va functiona pe toata durata iernii si va fi animat de mini-spectacole pe gheata cu

personajele indragite ale Operei Comice pentru Copii.

Targul "Poveste de Craciun" va fi deschis zilnic pana pe 31 decembrie, in weekend de la ora 11.00 la ora 21.00 si in timpul saptamanii intre orele 16.00 - 21.00, iar intrarea este libera.

Premiera lunii decembrie la Opera Comica pentru Copii este spectacolul de teatru "Onix si Barton", in regia Anei Craciun-Lambru. O em ...citeste mai departe despre "Recomandari pentru minivacanta de 1 Decembrie, in Bucuresti si in tara" pe Ziare.com

#minivacanta decembrie ce sa vezi, #distractie minivacanta decembrie , #Stiri Vacanta