Racitorul motorizat, un mod distractiv de a te racori din plin toata vara

Sambata, 23 Mai 2015, ora 00:00
1633 citiri
Racitorul motorizat, un mod distractiv de a te racori din plin toata vara
Foto: Hammacher

Exista un mod perfect de a strabate distanta dintre casa de vacanta si plaja fara ca bauturile tale si inghetata puse la rece sa aiba de suferit in timpul caniculei.

Business24 iti recomanda racitorul motorizat, un gadget de vacanta care iti ofera mobilitatea dorita pe distante apreciabile.

Perfect pentru a transporta bauturile racoritoare, berea sau alimentele la gheata, racitorul Hammacher se dovedeste si un mijloc de transport distractiv pentru tine.

Cu trei roti si un compartiment incapator pentru pastrarea alimentelor, coolerul poate sa te care aproape 16 kilometri, cu o viteza maxima de 19 km/h.

Se conduce precum o motoreta straveche, avand motor cu distributie pe lant, disc de frana si acceleratie, iar o calatorie se poate dovedi extrem de relaxanta.

Cadrul este construit din aluminiu dur, iar soferul are inclusiv un loc pentru plasarea unei cutii de suc.

Frana si acceleratia sunt plasate pe ghidonul racitorului cu motor, iar rotile cu cauciucuri pneumatice iti permit sa inaintezi lejer pe asfalt, beton sau pe pamant.

Dispozitivul este comercializat de Hammacher Schlemmer la pretul de 1.000 de dolari, livrarile facandu-se in maxim trei saptamani.

Motorul coolerului este electric, fiind alimentat de baterii de 48 de volti care asigura o functionare la viteza de croaziera de pana la 10 ore.

Coolerul poate suporta sarcini de pana la 140 de kg, iar odata indepartate furca si scaunul soferului poate sa fie instalat ca un simplu racitor din portbagajul unei masini.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#racitor motorizat Hammacher, #gadget vacanta 2015, #accesorii vacanta 2015 , #Stiri Vacanta