Prima seara de succes la Spotlight Festival - jocuri de lumini senzationale (Video & galerie foto)

Vineri, 06 Mai 2016, ora 13:29
924 citiri
Prima seara de succes la Spotlight Festival - jocuri de lumini senzationale (Video & galerie foto)
Foto: Facebook/Spotlight Festival

Serile in Bucuresti sunt pline de lumina, la propriu, in aceste zile, in centrul Capitalei desfasurandu-se Spotlight Bucharest International Light Festival, aflat la cea de-a doua editie si care a inceput joi seara si se va incheia duminica.

Organizatorii festivalului Spotlight spun ca evenimentul din acest an sta sub semnul candidaturii orasului Bucuresti la titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021.

Printre cladirile care vor fi luminate in zilele festivalului se numara Foisorul de Foc, Colegiul National "Gheorghe Sincai", Cercul Militar National sau Statuia geniului "Leul".

Dupa cum anuntau organizatorii, evenimentul a inceput cu un show captivant al artistilor de la Lords of lightning (Marea Britanie), care aduc la Bucuresti un spectacol ce pune in scena puterea magica a electricitatii, la limita dintre realitate si fantezie. Spectacolul de deschidere a festivalului va avea o singura reprezentatie si nu trebuie ratat.

Hai la sarbatoare in strada, cu Cristina ...citeste mai departe despre "Prima seara de succes la Spotlight Festival - jocuri de lumini senzationale (Video & galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Spotlight Festival, #Bucuresti Spotlight Festival, #2016 Spotlight Festival , #Stiri Vacanta