Premiile Emmy: Cine sunt castigatorii - Game of Thrones doboara un record important

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 08:45
1242 citiri
Premiile Emmy: Cine sunt castigatorii - Game of Thrones doboara un record important
Foto: Twitter/The Emmys

Premiile Emmy, prestigioasa gala in cadrul careia sunt celebrate cele mai bune productii de televiziune din SUA, au avut loc duminica seara, iar printre castigatori se numara "Game of Thrones - Urzeala Tronurilor", "Veep - Vicepresedinta" si "The People v. O.J. Simpson".

Gazda evenimentului a fost Jimmy Kimmel, prezentatorul talk-show-ului cu acelasi nume, transmite Washigton Post.

Unul dintre starurile galei a fost "Game of Thrones", difuzat de HBO, care a primit trei premii: pentru cel mai bun serial de drama, cea mai bune regie si cel mai bun scenariu.

Gratie acestora, GoT devine serialul cu cele mai multe premii Emmy din istoria televiziunii americane, anume 38, potrivit Business Insider, depasind astfel productia "Frasier".

Printre marii castigatori se mai numara "Veep", care a primit statueta pentru cel mai bun serial de comedie si pentru cea mai buna actrita intr-un serial de comedie (Julia Louis-Dreyfus), dar si ...citeste mai departe despre "Premiile Emmy: Cine sunt castigatorii - Game of Thrones doboara un record important" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#castigatori premiile Emmy, #premiile Emmy Game of Thrones, #lista castigatori premiile Emmy, #Premiile EMMY , #Stiri Vacanta