Frozen 2 a doborat doua recorduri pentru Disney in weekendul de lansare

Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 09:30
1673 citiri
Frozen 2 a doborat doua recorduri pentru Disney in weekendul de lansare
Foto: Facebook/ Frozen

A fost un an bun pentru Disney: 5 filme produse de companie au reusit sa incaseze peste un miliard de dolari la box office in 2019. In acest weekend a fost lansat "Frozen 2" si se pare ca acesta va deveni al saselea film Disney care va depasi fabuloasa suma.

Animatia "Frozen 2", continuarea filmului de succes din 2013, lansat in 22 noiembrie, a incasat aproximativ 127 de milioane de dolari in America de Nord in acest weekend.

Acesta este un record pentru Walt Disney Animation Studios, care produce filme din 1937, conform CNN.

Filmul a adus mai multe venituri decat premiera originalului! In 2013, Frozen a fost lansat in vacanta de 5 zile de Ziua Recunostintei si a depasit asteptarile industriei, in conditiile in care a strans 93 de milioane de dolari.

Totodata, Frozen 2 a doborat recordul la nivelul global, fiind prima animatie care a avut incasari de 350 de milioane de dolari in toata lumea, in weekendul lansarii.

Alte filme Disney care au produs peste un miliard de dolari la box office sunt "Avengers: Endgame", "Toy Story 4" si "The Lion King".

Trailerul animatiei "Frozen 2" e cel mai vizionat din toate timpurile in primele 24 de ore de la lansareFrozen II, o aventura in trecutul magic al Elsei (Trailer)

A.D. ...citeste mai departe despre "Frozen 2 a doborat doua recorduri pentru Disney in weekendul de lansare" pe Ziare.com

#frozen doi box office, #frozen doi record incasari , #Stiri Vacanta