Pleci in vacanta? Ce trebuie sa afli de la agentia de turism inainte sa semnezi contractul

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 11:08
1445 citiri
Pleci in vacanta? Ce trebuie sa afli de la agentia de turism inainte sa semnezi contractul
Foto: Arhiva Ziare.com

Daca vrei sa pleci in vacanta si optezi pentru un pachet oferit de o agentie de turism, trebuie sa fii foarte atent la contractul pe care il semnezi, avertizeaza Centrul European al Consumatorilor (ECC) din Romania.

Reprezentantii ECC Romania au postat pe site-ul oficial o lista cu toate informatiile pe care trebuie sa le obtii de la agentia de turism inainte de a semna contractul.

"Orice informatii privind pachetul de servicii turistice, pretul acestuia si toate celelalte conditii aplicabile contractului, comunicate consumatorului, trebuie sa contina indicatii corecte si clare, care sa nu permita interpretari echivoce ale acestora", arata documentul citat.

Inselaciune la o agentie de turism: Zeci de pachete turistice in Europa neonorate

Asadar, agentia are obligatia de a furniza turistilor, in scris, in vederea incheierii contractului, informatii privind destinatia, ruta de parcurs, mijloacele de transport utilizate, unitatea de cazare, serviciile de masa, precum si ...citeste mai departe despre "Pleci in vacanta? Ce trebuie sa afli de la agentia de turism inainte sa semnezi contractul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#contract agentie turism, #turisti , #Stiri Vacanta