Top șase locuri din Europa care bat până și cele mai exotice destinații de pe planetă VIDEO

Luni, 20 Martie 2023, ora 04:25
155 citiri
Top șase locuri din Europa care bat până și cele mai exotice destinații de pe planetă VIDEO
Croația, Brac FOTO / Pixabay

Europa este un continent fascinant și, pe lângă obiectivele turistice populare, are și locuri mai puțin cunoscute, care par desprinse din altă lume.

Turiștii care vor să aibă parte de o vacanță „exotică” pot găsi locuri și mai aproape de casă. Fie că sunt țări cu ieșire la mare, fie insule, Europa are locuri ascunse considerate „bijuterii” de către turiști.

Parcul Național Lacurile Plitvice, Croația

Cel mai mare și cel mai popular parc național din Croația, Parcul Național Lacurile Plitvice este cunoscut pentru frumusețile sale naturale uimitoare, cum ar fi cascade, lacuri cristaline și peisaj uimitor. Situat în zona muntoasă care se întinde din centrul Croației până la granița cu Bosnia și Herțegovina, acest parc național este un loc minunat de vizitat în orice anotimp.

Uvac Valley, Serbia

Uvac este un râu internațional transfrontalier care curge din sud-vestul Serbiei în estul Bosniei și Herțegovinei. Valea Uvac este un loc spectaculos, unde râul creează curbe și viraje impresionante care pot fi admirate de la mai multe puncte situate pe dealurile din jur. Zona este, de asemenea, bogată în faună sălbatică, ceea ce o face populară printre iubitorii de natură.

Kotor, Muntenegru

Cu o populație de doar 13.500 de locuitori, Kotor este un mic oraș de coastă din Muntenegru. Împreună cu stâncile de calcar din Orjen și Lovcen, Kotor și zona înconjurătoare formează un peisaj mediteranean impresionant. Portul vechi al orașului este înconjurat de fortificații bine conservate, construite în perioada venețiană, adică în secolul al XVIII-lea.

Insula Brac, Croația

Separată de partea continentală a Croației prin Canalul Brac, insula Brac este una dintre cele mai mari și mai frumoase insule din Croația. Cel mai faimos loc al insulei este Zlatni Rat (Capul de Aur) - o bucată îngustă de pământ acoperită cu pietricele albe. Zlatni Rat este considerată în majoritatea topurilor ca fiind una dintre cele mai bune plaje din Europa, iar forma sa unică poate fi văzută în multe articole, ceea ce a făcut-o un simbol al turismului din Croația.

Malta

Arhipelagul Malta a crescut în popularitate în ultimii ani, apărând ca unul dintre noile puncte ale turismului. Acest grup de insule europene este format din nu mai puțin de 7 insule, dintre care 3 sunt locuite: Malta, Gozo și Comino. Insulele sunt pline de biserici deosebit, pla ...citeste mai departe despre "Top șase locuri din Europa care bat până și cele mai exotice destinații de pe planetă VIDEO" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta exotica, #locuri vacanta europa, #vacanta , #Stiri Vacanta