Les Films de Cannes a Bucarest: S-au pus in vanzare biletele - vezi programul complet

Joi, 15 Octombrie 2015, ora 17:14
1022 citiri
Les Films de Cannes a Bucarest: S-au pus in vanzare biletele - vezi programul complet

Biletele pentru unul dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei au fost puse in vanzare pe Eventbook.ro si la casieriile cinematografelor in care va avea loc Les Films de Cannes a Bucarest, intre 23 si 29 octombrie: Cinema Studio, CinemaPRO si Elvire Popesco.

Biletele pot fi achizitionate atat in ziua proiectiei, cat si in avans, pe Eventbook.ro, dar si la casieriile celor trei cinematografe.

Pretul unui bilet este de 15 lei pentru ultimele doua proiectii din timpul saptamanii si pentru toate proiectiile din weekend de dupa ora 17:00 (inclusiv). Pentru celelalte proiectii din timpul zilei, intrarea este 10 lei.

Anul acesta, spectatorii pot opta si pentru doua tipuri de abonamente: pentru 6 bilete la acelasi cinematograf obtin un discount de 20% din pretul total al biletelor, iar pentru 10 bilete la oricare sala, orice film - o reducere de 20%.

Conferintele Pirateria si cinema-ul. Cum le impacam? si Cum, de ce si pentru cine mai scriem despre filme?, din 24-25 ...citeste mai departe despre "Les Films de Cannes a Bucarest: S-au pus in vanzare biletele - vezi programul complet" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Films Cannes Bucarest 2015, #Films Cannes program, #filme Cannes bilete , #Stiri Vacanta