Inoata ca un profesionist chiar la tine in curte!

Sambata, 09 Mai 2015, ora 00:00
3341 citiri
Inoata ca un profesionist chiar la tine in curte!
Foto: Hammacher

Toata lumea alearga dupa o piscina gonflabila pe timp de vara, pentru a o monta in curtea casei. Te poti dovedi mult mai inspirat insa, decat toti prietenii tai, daca alegi o piscina care face cat un bazin olimpic de inot.

Conceputa de specialistii Hammacher Schlemmer, piscina de antrenament iti permite sa te relaxezi in voie sau sau dai ture de bazin ca un adevarat campion.

Sistemul de montaj al piscinei de antrenament este creat in asa mod, incat, deasupra bazinului, poti instala un suport pentru hamul de exercitii.

Montat in jurul taliei, acesta te va sustine lejer in aceeasi pozitie, lasandu-te sa inoti in piscina ca intr-un bazin fara limite.

Odata terminat exercitiul tau, piscina poate redeveni un loc in care sa te relaxezi cu familia sau prietenii in apa care nu depaseste un metru adancime.

Ingeniozitatea acestui dispozitiv este data de spatiul generos alocat originalului tau bazin de inot in care poti exersa ca un profesionist sau poti deprinde primele miscari ale inotului de performanta.

Lungimea bazinului de peste 3 metri si latimea de aproximativ 2,5 metri iti ofera un spatiu in care sa practici stilurile de inot preferate.

In plus, se dovedeste si destul de incapatoare pentru ceilalti membri ai familiei.

Folia din care sunt creati peretii bazunului este extrem de rezistenta, motiv pentru care Hammacher Schlemmer ofera garantie pe viata pentru acest produs, iar montajul piscinei se dovedeste extrem de usor de efectuat.

Pretul acestui accesoriu care iti poate transforma radical sezonul de vara este de doar 1.500 de dolari.

#bazin inot acasa, #piscina exercitii inot, #piscina bazin Hammacher , #Stiri Vacanta