Incarca-ti bateriile cand stai la soare pe sezlongul tau inteligent!

Sambata, 04 Aprilie 2015, ora 00:00
3387 citiri
Incarca-ti bateriile cand stai la soare pe sezlongul tau inteligent!
Foto: Efergy

Vara aceasta, zilele calduroase promit sa nu mai fie atat de agasante atata vreme cat apelezi la serviciile unui sezlong dotat cu o serie de aplicatii menite sa te protejeze de canicula.

Solar Powered Entertainment Lounger este un complex gadget de vacanta care promite sa fie senzatia acestui sezon estival.

Sezlongul alimentat de energia solara este dotat cu un motor care permite reglarea automata a acestuia in functie de preferintele tale.

Insa, piesa de mobilier care nu trebuie sa lipseasca de pe terasa piscinei tale poate mult mai mult de atat.

Sezlongul are incorporat un sistem de pulverizare a apei, un set de difuzoare si un port USB pentru conectarea diferitelor dispozitive smart.

La toate acestea se adauga o baterie de 12 volti si un sistem de reincarcare solara de 10 watti, plus un rezervor de apa pentru pulverizator.

Toate acestea sunt alimentate de energia solara captata de sistemul fotovoltaic adaugat confortabilului sezlong.

Pe cotiera stanga vei gasi tabloul de comanda care iti permite sa reglezi pozitia sezlongului dupa pofta inimii, ridicarea sau intinderea confortabilului scaun de plaja fiind facuta dintr-o simpla apasare de buton.

Portul USB poate fi folosit pentru incarcarea smartphobe-ului tau, in timp ce difuzoarele Bose pot reda la volumul dorit de tine muzica receptionata prin intermediul sistemului Bluetooth.

Tetiera sezlongului este prevazuta inclusiv cu un parasolar menit sa iti fereasca crestetul de bataia putenica a razelor soarelui.

Iar, cand temperatura devine insuportabila, o simpla apasare de buton pe pulverizator alimentat dintr-un rezervor de 6 litri va domoli dogoarea corpului.

Intregul sistem este livrat de Hammacher Schlemmer la pretul de 4000 de dolari. Pentru livrare, compania isi rezerva un timp de asteptare de 3-4 saptamani.

Te-ai convins? Il gasesti pe portalul Hammacher Schlemmer.

#gadget vacanta, #sezlong alimentare solara, #sezlong motorizat, #sezlong conectat USB Bluetooth , #Stiri Vacanta