Idei de vacanta: Cele mai frumoase plaje din lume (Galerie foto)

Duminica, 28 Februarie 2016, ora 12:29
1261 citiri
Idei de vacanta: Cele mai frumoase plaje din lume (Galerie foto)
Foto: Facebook/Ihab Itawi

Ca in fiecare an, TripAdvisor a realizat topul celor mai frumoase plaje din lume, in urma voturilor turistilor din intreaga lume.

Anul acesta, plaja "suprema" e Grace Bay, din Turks and Caicos. Aceasta a reusit sa detroneze castigatoarea din ultimii doi ani, plaja Baia do Sancho, din Brazilia, informeaza CNN.

Castigatoarele au fost stabilite in functie de notele date de turisti pentru calitatea plajei, dar si in functie de numarul comentariilor primite pentru fiecare plaja, in decurs de un an.

Au fost stabilite topurile si pe regiuni. Astfel, cea mai frumoasa plaja din SUA este considerata cea numita Clearwater, din Florida. In Europa, Playa de Ses Illetes, din Formentera, Spania, a primit cele mai multe voturi, iar in Asia castigatoare e plaja Ngapali, din Myanmar.

1. Grace Bay, aflata pe malul nordic al Providenciales, in Turks and Caicos, a cucerit cei mai multi turisti, gratie nisipului sau fin si alb, care nu se incinge niciodata, astfel incat e o desfatare sa te ...citeste mai departe despre "Idei de vacanta: Cele mai frumoase plaje din lume (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai bune plaje 2016, #top plaje 2016 TripAdvisor, #cele mai frumoase plaje top, #cele mai frumoase plaje poze , #Stiri Vacanta