Hotelul de gheata de la Balea Lac e rezervat integral chiar daca nu e gata - Iata cand se deschide

Joi, 15 Decembrie 2016, ora 15:17
2580 citiri
Hotelul de gheata de la Balea Lac e rezervat integral chiar daca nu e gata - Iata cand se deschide
Foto: Balea Lac

Singurul hotel de gheata din Romania, cel de la Balea Lac, este deja rezervat integral pentru anul acesta, chiar inainte sa fie deschis. Inaugurarea urmeaza sa se faca pe 23 decembrie, cand aici vor dormi turisti romani, britanici si nemti.

"Primii cazati vor fi pe data de 23 decembrie, toate cele 14 camere fiind rezervate. E vorba in special de turisti romani si englezi, dar si nemti. Din 23 decembrie 2016 pana pe 3 ianuarie 2017 sunt rezervate toate locurile in hotelul de gheata de la Balea. Cine doreste sa se cazeze aici are posibilitatea dupa 3 ianuarie 2017 sau in iglu-urile care vor gata in ianuarie", a explicat purtatorul de cuvant al hotelului, Lidia Badila.

O noapte de cazare intr-o camera dubla la Hotelul de Gheata de la Balea Lac costa 450 de lei, potrivit reprezentantilor hotelului.

Sculpturi inspirate din filme

Tema Hotelului de Gheata din acest an de la Balea Lac este "Cinema ice", ceea ce inseamna ca sculpturile din gheata din camere sunt inspirate din ...citeste mai departe despre "Hotelul de gheata de la Balea Lac e rezervat integral chiar daca nu e gata - Iata cand se deschide" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Balea Lac hotel deshidere, #cazare Balea Lac, #rezervari Balea lac hotel, #hotel gheata Balea Lac , #Stiri Vacanta