Hai la schi! In Poiana Brasov, partiile au zapada artificiala. Iata preturile si programul

Vineri, 23 Decembrie 2016, ora 16:17
2468 citiri
Hai la schi! In Poiana Brasov, partiile au zapada artificiala. Iata preturile si programul
Foto: Arhiva Ziare.com

Administratia Domeniului schiabil din Poiana Brasov a produs pentru amenajarea partiilor 250.000 de metri cubi de zapada artificiala, conditiile fiind foarte bune pentru schiat.

"Grosimea stratului de zapada pe partii este de 70 de cm, iar in Masivul Postavarul de un metru. 90% din zapada de pe partii este zapada artificiala produsa in ultima perioada.

Este vorba de 250.000 de metri cubi de zapada artificiala produsa pentru amenajarea partiilor. Conditiile de schiat sunt excelente, iar transportul pe cablu functioneaza in parametri normali. Este cel mai bun inceput de sezon la Poiana Brasov din ultimii sase ani, de cand s-a dat in folosinta Domeniul schiabil.

De la inceputul lunii decembrie, cand au fost deschise toate partiile, am inregistrat un numar de 200.000 de treceri pe la turnichetii mijloacelor de transport pe cablu, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum la inceput de sezon", a declarat administratorul Domeniului schiabil, Dorin Dragoi.

Se schiaza pe toate cele ...citeste mai departe despre "Hai la schi! In Poiana Brasov, partiile au zapada artificiala. Iata preturile si programul" pe Ziare.com

#partie schi Poiana Brasov, #schi Poiana Brasov, #partii Poiana Brasov , #Stiri Vacanta