Filmul romanesc You Tube Bazaar, in competitia Festivalului International de Film Bucuresti 2016

Joi, 31 Martie 2016, ora 12:01
1399 citiri
Filmul romanesc You Tube Bazaar, in competitia Festivalului International de Film Bucuresti 2016

O productie romaneasca intra anul acesta, alaturi de alte 6 filme, in competitia pentru trofeul BIFF.

Este vorba despre un titlu pe care vi-l prezentam cu mare bucurie din doua motive, cel putin. Pentru ca este un film romanesc in cursa pentru premiul BIFF 2016, dupa citiva ani "secetosi", sa zicem asa si pentru ca regizorul sau este domnul Dan Chisu, campionul productiei independente de film.

Asadar, avem un personaj absolut cuceritor, faimosul Bahoi, si mediul cel mai potrivit cu egoul sau de neoprit, internetul. Doamnelor si domnilor, acesta este "You Tube Bazaar"!

In competitia BIFF mai puteti vedea, anul acesta, doua productii care au facut parte din competitia oficiala a Festivalului de Film de la Berlin: "SOY NERO" si "A DRAGON ARRIVES!" dar si alte productii care merita toata atentia.

"SOY NERO", regizat de Rafi Pitts care il are co-scenarist pe Razvan Radulescu. Un film la fel de ursuz si incomod precum subiectul pe care-l abordeaza, SOY NERO se manifesta degajat ...citeste mai departe despre "Filmul romanesc You Tube Bazaar, in competitia Festivalului International de Film Bucuresti 2016" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#YouTube Bazaar BIFF, #YouTube Bazaar film romanesc , #Stiri Vacanta