Esti in cautare de brazi, ornamente, bunatati culinare? Afla cand se deschid targurile de Craciun din marile orase

Joi, 01 Decembrie 2016, ora 16:32
1587 citiri
Esti in cautare de brazi, ornamente, bunatati culinare? Afla cand se deschid targurile de Craciun din marile orase
Foto: Arhiva Ziare.com

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi si deja vedem prin magazine oameni care se uita cu atentie la cosurile de cadouri.

Pe langa hipermarketuri, supermarketuri si alte magazine, vom avea la dispozitie si targuri organizate de autoritatile locale. Iata cateva orase in care sunt organizate targuri de Craciun.

Bucuresti

Bucurestenii vor avea la dispozitie mai multe targuri de Craciun de unde isi pot alege cadourile pentru cei dragi. In Piata Constitutiei va fi deschis unul de pe 1 decembrie pana pe 30 decembrie. Cei care doresc sa faca o bucurie de Craciun pot dona jucarii si carti pentru copii nevoiasi in cadrul campaniei "Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun!".

Primaria sectorului 3 a furat startul si inca de pe 25 noiembrie a deschis in parcul Alexandru Ioan Cuza (Aleea Principala - La Statui) Targul de Craciun care va fi deschis pana pe 8 ianuarie 2017. Aici puteti gasi produse traditionale, dulciuri de casa sau decoratiuni de Craciun si lucruri realizate de ...citeste mai departe despre "Esti in cautare de brazi, ornamente, bunatati culinare? Afla cand se deschid targurile de Craciun din marile orase" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#targuri de Craciun, #targuri Craciun, #targ sarbatori iarna , #Stiri Vacanta