Drumuri pitoresti din Romania: Descopera Valea Cheii si Cheile Dambovitei

Sambata, 10 Decembrie 2016, ora 19:24
1417 citiri
Drumuri pitoresti din Romania: Descopera Valea Cheii si Cheile Dambovitei
Foto: vacantacumasina.ro

Cum mergeti pe culoarul Rucar - Bran, pe DN 73, in satul Podu Dambovitei (de unde se ajunge si la Pestera Dambovicioara), poate v-a sarit in ochi un mic indicator la dreapta care va indemna sa mergeti spre Valea Cheii.

E un drum ingust, neasfaltat, care nu prea imbie la sofat. Puteti intra insa cu incredere cu masina pe el, ne asigura cei de la vacantacumasina.ro. Nu veti ajunge intr-o vale, ci in niste frumoase chei sapate in munte de raul care se numeste, oarecum ciudat, Valea Cheii. Este de fapt drumul judetean DJ 730A, ce merge, in mare parte, pe langa micul rau Valea Cheii.

Veti descoperi pe aici nu doar peisaje frumoase, ci si o multime de pensiuni ori vile private, rasfirate, din loc in loc, de-a lungul drumului. Veti intalni insa si cateva mici asezari rurale locale izolate, fara nume.

Puteti face acest drum si pe jos ori cu bicicleta. DJ 730A este insa unul lung si duce pana in satul Fundatica, desi de la un punct devine drum forestier, nerecomandat de ...citeste mai departe despre "Drumuri pitoresti din Romania: Descopera Valea Cheii si Cheile Dambovitei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#destinatii Romania Cheile Dambovitei, #traseu stare drumuri Cheile Dambovitei , #Stiri Vacanta