Concertul de Anul Nou de la Viena - stiai ca sansele sa prinzi un bilet sunt de 1%?

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 17:31
1322 citiri
Concertul de Anul Nou de la Viena - stiai ca sansele sa prinzi un bilet sunt de 1%?
Foto: TVR 1

Orchestra Filarmonica din Viena a dovedit si in acest an ca stie sa faca rating din ceea ce este cu adevarat frumos, din ceea ce este clasic, adica din ceea ce n-ai banui privind Antenele noastre.

Audienta concertului de Anul Nou al Filamonicii vieneze, difuzat pe 1 ianuarie dupa pranz, este apreciata la cateva sute de milioane de ascultatori, care au privit la peste 80 programe televizate si au ascultat la peste 300 programe radio.

La pupitru au fost numai monstri sacri

Printre tarile respective se numara si unele despre care poate nu te-ai astepta sa aiba prea multi amatori de muzica simfonica. As cita numai cateva state africane ca Botswana, Lesotho, Malawi, Mozambic, Namibia, Swaziland, Zambia, Zimbabwe sau cele din America Latina, ca Ecuador si Bolivia.

Concertul are loc traditional in fiecare dimineata de 1 ianuarie, incepand cu anul 1939 si cu foarte rare intreruperi, pe care numai razboiul le-a putut pricinui. Primul concert a fost dirijat de austriacul Clemens ...citeste mai departe despre "Concertul de Anul Nou de la Viena - stiai ca sansele sa prinzi un bilet sunt de 1%?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#concert Viena Anul Nou, #concert Viena, #anul nou Viena , #Stiri Vacanta