Concediu in Grecia sau barca la Marea Neagra?

Joi, 21 Iunie 2012, ora 08:44
6193 citiri
Concediu in Grecia sau barca la Marea Neagra?

Daca iti place apa foarte mult si vrei sa-ti petreci concediul in Romania, poti lua in considerare achizitia unei barci cu vele sau a unei barci cu motor, cu ajutorul careia sa descoperi o alta Romanie.

Nu toti suntem Abramovici, ale carui ambarcatiuni depasesc in valoare bugetul primariilor multor orase din Romania, insa navigarea pe Marea Neagra sau mersul le pescuit ne pot fi la indemana cu ajutorul unor barci, pe care le putem cumpara chiar si second-hand.

Spre exemplu, potrivit okazii.ro, o barca cu vele - Laser Standard - costa 1.000 de euro. Poate fi cumparata chiar online (recomandam insa o achizitie bazata pe vizionare la fata locului).

Vezi oferta completa a acestei ambarcatiuni.

Pentru 2.000 de euro iti poti cumpara o barca cu vele cu o lungime de 5,8 m, latime 2,4, catarg de aluminiu si accesorii inox. Potrivit okazii.ro, barca este putin folosita, are vele foarte bune, este neavariata, are ancora.

Barca a fost trecuta prin inspectia ANR(Autoritatea Navala Romana) si nu are nevoie de inmatriculare, dfiind sub sapte metri.

Vezi detaliile complete ale acestei oferte.

Exista si variante mai scumpe, de ambarcatiuni de tip iaht, dar al caror preturi intra in alta liga. Spre exemplu, pentru 40.000 de euro, iti poti achizitiona o ambarcatiune Bayliner 245, fabricata in 2004 si cumparata initial din Germania.

Are motor Mercury 5000 CM3, navigatie, statie Fishfunder, sistem audio la bord, aragaz, frigider, expresor, cuptor cu microunde, chiuveta, sistem pentru apa calda, prize, baie cu WC sau cabina de dus.

Ambarcatiunea este inmatriculata la capitania Constanta (Tomis) si are toate documentele la zi.

Vezi oferta completa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#barci vele, #barci motor Romania, #oferta barci Romania , #Stiri Vacanta