Cele mai asteptate filme in 2014 (Video)

Vineri, 03 Ianuarie 2014, ora 12:28
1466 citiri
Cele mai asteptate filme in 2014 (Video)

Hollywood-ul pregateste pentru 2014 adevarate succese de box-office, filme ce se anunta deja mari atractii pentru cinefili din toata lumea. Asa cum ne-am obisnuit, in ultimii ani, punctele forte vor fi filmele cu supereroi.

Astfel, vom avea parte de continuari ale unor serii foarte cunoscute, dar si de remake-uri: Spider-Man, Captain America, X-Men, Transformers, cei 300 de eroi greci, Robocop, dar si Godzilla, Hobbit-ul sau eroii din "The Hunger Games". Un roman va fi antagonistul intr-unul dintre cele mai asteptate filme ale anului.

Pentru inceput, in luna ianuarie vom avea parte de trei filme cu sanse reale la Oscarurile din acest an - "12 Years as a Slave", "The Wolf of Wall Street" si "American Hustle".

Filmele cu cele mai mari incasari in 2013. Le-ai vazut? (Video)

7 februarie - Robocop

Actiunea are loc in Detroit-ul anului 2028, unde Alex Murphy este un politist ranit foarte grav la datorie, care este salvat de OmniCorp, transformandu-l pe jumatate in robot. Noul ...citeste mai departe despre "Cele mai asteptate filme in 2014 (Video)" pe Ziare.com

#cele mai asteptate filme 2014, #filme noi 2014, #The Amazing Spider Man 2, #Captain America Winter Soldier , #Stiri Vacanta