Ce uita turistii in hotelurile din Romania: O rochie de mireasa, un papagal si 150.000 de euro

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 09:55
5069 citiri
Ce uita turistii in hotelurile din Romania: O rochie de mireasa, un papagal si 150.000 de euro
Foto: HotelGuru.ro

Multora dintre noi li se intampla sa isi uite diverse obiecte in camere de hotel, insa unii turisti cazati in unitatile din Romania au lasat in urma lucruri care nu par a fi usor de uitat, si anume jucarii sexuale, o rochie de mireasa, chiar un papagal.

Un studiu realizat de portalul de rezervari online HotelGuru.ro si remis Ziare.com de catre Travel Communication arata ca 7% dintre turistii cazati la hotelurile din Romania isi uita in camere obiecte personale, mai mult sau mai putin valoroase.

Sondajul, care a avut la baza un esantion de peste 100 de proprietari de hoteluri din intreaga tara, a scos la iveala ca, in cele mai multe cazuri, turistii uita in unitatile de cazare haine (64 de mentionari) si obiecte de ingrijire personala (59 de mentionari).

Ce mai uita britanicii la hotel

Graba sau neatentia ii face, de asemenea, sa lase in camere bani, aparatura electronica, bijuterii sau documente. Un singur proprietar de hoteluri si pensiuni dintre cei chestionati a afirmat ...citeste mai departe despre "Ce-si uita turistii in hotelurile din Romania: O rochie de mireasa, un papagal si 150.000 de euro" pe Ziare.com

#obiecte uitate hotel, #obiecte uitate hotel Romania, #turisti obiecte uitate hotel , #Stiri Vacanta