Ce poti vedea in 15 zile cu Transsiberianul (Galerie Foto)

Joi, 13 Februarie 2014, ora 16:06
1434 citiri
Ce poti vedea in 15 zile cu Transsiberianul (Galerie Foto)
Foto: Business Insider

In aceste zile, toti ochii sunt atintiti asupra Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, iar turistii aflati in cautarea alternativelor pentru continuarea vacantei pot fi cu siguranta tentati de o excursie cu celebrul Transsiberian.

Una dintre cele mai bune mijloace de a cunoaste intinsa Rusie o reprezinta o excursie de 15 zile cu trenul de lux Transsiberian Vulturul de Aur, inaugurat in anul 2007, ce strabate peste 11.000 de kilometri pe calea ferata.

Pretul nu este insa deloc unul mic, un bilet all-inclusive putand ajunge, pentru o singura persoana, la 15.000 de dolari, scrie Business Insider.

Trenul porneste din Moscova de 16 ori in fiecare an, din mai pana in septembrie, iar calatoria se sfarseste in Vladivostok, oras aflat la granita Rusiei cu China si Coreea de Nord.

La plecarea din Moscova, pasagerii sunt intampinati de ritmurile unei fanfare si sunt serviti cu sampanie scumpa, iar la bordul trenului beneficiaza de conditii de lux.

Prima oprire a trenului ...citeste mai departe despre "Ce poti vedea in 15 zile cu Transsiberianul (Galerie Foto)" pe Ziare.com

#calatorie Transsiberian, #pret tren Transsiberian, #orase traseu Transsiberian, #distanta parcursa Transsiberian, #peisaje tren Transsiberian , #Stiri Vacanta