Cauti un film de vazut in weekend? Taboo, un serial mistery cu influente thriller, cu Tom Hardy (Trailer)

Sambata, 11 Martie 2017, ora 06:05
1764 citiri
Cauti un film de vazut in weekend? Taboo, un serial mistery cu influente thriller, cu Tom Hardy (Trailer)
Foto: IMDB

Desi suntem intr-o continua schimbare si intr-o continua evolutie, paradoxal, ne plac tot filmele si serialele care au actiunea in trecut, in secolele trecute.

De aceasta data este vorba despre serialul "Taboo", produs de Tom Hardy, Ridley Scott si Steven Knight, un serial mistery, drama adevarata cu influente thriller.

Daca iti plac povestile de castel, povestile thriller din vremurile trecute, acest serial satisface pofta povestilor intunecate din Anglia anilor 1800.

In rolul principal este Tom Hardy, nominalizat deja la Premiile Oscar pentru Cel mai bun actor in rol secundar din "The Revenant" si, precum spun si criticii, orice film sau serial cu Tom Hardy este de vazut.

Actiunea are loc in 1814 in Anglia intunecata, plina de complot si prezinta revenirea in Londra a lui James Delaney, mostenitorul unui imperiu.

Calatoria tanarului Delaney pana la capatul Pamantului si inapoi scoate la iveala un alt om, o alta familie, o alta lume. Nimic din ceea ce parea nu mai este la fel, niciunul dintre cei pe care ii cunostea nu mai este acelasi.

Dupa ce a fost declarat mort, Delaney cauta razbunare pentru moartea tatalui sau, se lupta cu familia pentru dreptate. Lupta nu e corecta, protagonistul se trezeste singur inconjurat de umbrele trecutului sau si de coltii prezentului.

Crima, tradare, conspiratii, mister, razbunare, suspans; incep sa iasa la suprafata adevarurile din familia sa.

Stai cu inima la gat in fiecare episod si nu te lasi pana nu mai vezi unul si mai vezi unul.

Cu actiunea in 1800, in decoruri extraordinare, producatorii recurg si la artificii cinematografice noi, nu te lasa o secunda sa respiri linistit, te tin cu ochii larg deschisi pana la final.

Daca te bagi la serialul "Taboo" trebuie sa fii constient ca te va urmari cateva saptamani povestea, asa ca pregateste-te!

Dupa cele 8 episoade de mega succes, cei de la BBC au anuntat ca revin cu un nou sezon, au fost deja anuntate doua episoade.

Va recomand un weekend de "Taboo", doua nopti albe cu mancare buna, un vin bun, o companie potrivita si cateva cafele.

Serialul poate fi urmarit la HBO.

Cristina Cioran, actrita, consultant artisticImi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte ...citeste mai departe despre "Cauti un film de vazut in weekend? Taboo, un serial mistery cu influente thriller, cu Tom Hardy (Trailer)" pe Ziare.com

#Taboo cu Tom Hardy, #serial Taboo HBO, #serial Taboo recenzie, #Tom Hardy filme, #recomandari filme seriale Cristina Cioran , #Stiri Vacanta