Business Insider: Bucuresti si Chisinau, in topul oraselor in care sa te distrezi intr-o viata

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 15:35
1458 citiri
Business Insider: Bucuresti si Chisinau, in topul oraselor in care sa te distrezi intr-o viata

Oricat ar parea de neasteptat, Bucurestiul si Chisinaul au fost incluse intr-un top international al celor mai bune locuri de distractie din intreaga lume.

Intr-o carte cu numele sugestiv "101 locuri in care sa te faci praf inainte sa mori", site-ul de calatorii Matador Network a inclus nu doar destinatii foarte cunoscute si festivaluri din toata lumea, precum Oktoberfest sau cluburile de noapte din New York, ci si orase si locuri mai putin cunoscute sau izolate.

In plus, cartea cuprinde atat destinatii culturale, ci si cele renumite pentru petreceri, scrie Business Insider, care a ales 25 din cele 101 locuri in care sa petreci inainte de a muri. Printre acestea se numara si capitalele Romaniei si Moldovei.

Bucuresti

Capitala tarii noastre este usor accesibila din toate partile Europei, avand o istorie incredibila cu arhitectura fenomenala si muzee. A fost numita candva "Micul Paris", aminteste sursa citata.

Ce se poate gasi in Bucuresti? Matador Network da raspunsul: ...citeste mai departe despre "Business Insider: Bucuresti si Chisinau, in topul oraselor in care sa te distrezi intr-o viata" pe Ziare.com

#Bucuresti top mondial distractii, #Chisinau orase distractie, #top locuri distractie, #top locuri petreceri, #top orase distractii , #Stiri Vacanta