Bucurestenii sunt asteptati din nou sambata, pe bulevardul Kiseleff, la o noua editie Biciclesti

Joi, 01 Mai 2014, ora 09:35
1160 citiri
Bucurestenii sunt asteptati din nou sambata, pe bulevardul Kiseleff, la o noua editie Biciclesti

Bucurestenii sunt asteptati din nou sambata, pe bulevardul Kiseleff, la o noua editie Biciclesti, organizata de GeoBateSaua si Asociatia "Bate Saua Sa Priceapa Iapa" sambata, 3 mai, intre orele 10.00 si 18.00, pe bd. Kiseleff, interval in care traficul este oprit.

O noua plimbare cu bicicletele, cu rolele, trotinetele sau pur si simplu la pas este intotdeauna binevenita, bucurestenii fiind asteptati si in aceasta minivacanta de 1 Mai, pe bulevardul Kiseleff, sa redescopere strada fara masini, aglomeratie sau poluare, conform Mediafax.

GeoBateSaua si Asociatia "Bate Saua Sa Priceapa Iapa" invita bucurestenii in 2014 la editiile BICICLESTI, continuand astfel initiativa ProSport si Gandul care si-au propus incepand din octombrie 2013 sa ofere in Bucuresti cea mai mare platforma de activitati recreative de week-end.

"Bate Saua Sa Priceapa Iapa" este o asociatie nonprofit, infiintata in 2004 si militeaza pentru promovarea bicicletei si a transportului alternativ. Asociatia militeaza pentru promovarea traditiilor cultural-artistice, turismului sportiv, activ si de aventura si a turismului rural, ecologic si istoric.

#bicicletisti bucuresti, #timp liber , #Stiri Vacanta