Box office: Incasari record pentru un desen animat cu vampiri din Transilvania

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 12:37
1726 citiri
Box office: Incasari record pentru un desen animat cu vampiri din Transilvania
Foto: Facebook/Hotel Transylvania

Filmul de animatie cu vampiri "Hotel Transylvania 2", cu vocile lui Adam Sandler si Selena Gomez, se afla in fruntea box-office-ului din America de Nord dupa primul weekend in cinematografe.

Cu incasari de 47,5 milioane de dolari, cel-al doilea film al seriei devanseaza primul "Hotel Transylvania", cu doar 42,5 de milioane de dolari la debutul sau din 2012 si stabileste totodata un nou record pentru luna septembrie, potrivit cifrelor publicate duminica de societatea Exhibitor Relations si citate de AFP si de Variety.com.

Acesta depaseste o alta premiera, "The Intern", aflata pe locul al doilea, cu Anne Hathaway si Robert De Niro in rolurile principale.

Filme nou-noute in box office-ul american (Video)

Pelicula in care de Niro joaca rolul unui vaduv care decide sa renunte la viata de pensionar si sa intre intr-o mica fabrica de articole vestimentare condusa de atragatoarea Anne Hathaway a obtinut pana in prezent incasari de 18,2 milioane de dolari.

Pe locul al treilea se ...citeste mai departe despre "Box office: Incasari record pentru un desen animat cu vampiri din Transilvania" pe Ziare.com

#Hotel Transylvania2 box office, #box office filme, #cele mai bune filme , #Stiri Vacanta