Avertisment de la angajata unui hotel pentru cei care merg în vacanță: "Acele lucruri sunt curățate poate o dată pe an" VIDEO

Marti, 09 August 2022, ora 14:43
1118 citiri
Avertisment de la angajata unui hotel pentru cei care merg în vacanță: "Acele lucruri sunt curățate poate o dată pe an" VIDEO
Cameră de hotel FOTO Pixabay

Angajata unui hotel a lansat un avertisment pentru turiștii care merg în vacanță.

Membră al personalului hotelului și utilizatoare TikTok, aceasta a menționat câteva lucruri pe care nu le-ar face niciodată când s-ar afla la cazare, pe baza experienței sale de ani de muncă într-un hotel.

Cele mai multe dintre sfaturile ei au vizat igiena, deoarece majoritatea călătorilor tind să supraestimeze curățenia hotelurilor.

În primul rând, ea spune că nu ar folosi niciodată telecomanda, recipientul pentru gheață sau ochelarii într-o cameră de hotel fără a le șterge sau spăla mai întâi.

„Curățenia ta și curățenia mea sunt curățenii diferite, mă înțelegi?” a spus aceasta.

În al doilea rând, ea a spus că nu se va așeza niciodată sau nu se va simți confortabil pe o cuvertură de pat de hotel. De fapt, ea încearcă să minimizeze complet contactul cu el.

„Chestia aia se desprinde în primul minut în care intru în hotel”, le-a spus ea urmăritorilor ei. „Acele lucruri sunt curățate poate o dată pe an”.

Femeia a precizat că hotelurile de ultimă generație tind să folosească cearșafuri adecvate care sunt spălate, deci sunt mai acceptabile de utilizat.

Într-un videoclip ea le-a spus, de asemenea, turiștilor, să aducă încălțăminte impermeabilă pe care să o poarte pe covorul hotelului și la duș.

Utilizatoarea TikTok a spus că cei care stau cu alte persoane în cameră ar trebui să-și adauge întotdeauna numele la rezervare.

„Dacă tu, persoana principală se întâmplă să fi plecat și cealaltă persoană se întâmplă să fie blocată și numele ei nu este pe rezervarea camerei, nu primește cheia, nu intră în cameră.”

Ea a emis, de asemenea, un avertisment important de siguranță pentru călători atunci când se cazează.

„Nu voi spune niciodată numărul camerei mele cu voce tare”, a spus ea. „Dacă observi, agentul de la recepție va scrie numărul camerei tale pe o foaie de hârtie, o vor încercui și te vor direcționa către lift.”

"Nu vor spune cu voce tare numărul camerei tale, cel puțin nu ar trebui să o facă", a adăugat femeia.

@queenevangeline25 #5thingschallenge #5thingsiwouldneverdo #hotel #motel #guestd #hospitalityindustry #queenevangeline ♬ original sound - vange.vange

Mulți comentatori au fost de acord cu precauțiile ei.

„Sunt fost manager de menaj și sunt 100% de acord”, a spus un utilizato ...citeste mai departe despre "Avertisment de la angajata unui hotel pentru cei care merg în vacanță: "Acele lucruri sunt curățate poate o dată pe an" VIDEO" pe Ziare.com

Top 5 plaje din Tenerife pe care nu trebuie să le ratezi
Top 5 plaje din Tenerife pe care nu trebuie să le ratezi
Vrei să te bucuri de o vacanță exotică în Europa? Da, Bătrânul Continent are locuri paradisiace, la doar câteva ore de zbor de România! Tenerife, cea mai mare dintre Insulele Canare, este...
Descoperă soluțiile profesionale de curățare și igienizare a mâinilor
Descoperă soluțiile profesionale de curățare și igienizare a mâinilor
Te preocupă sănătatea echipei pe care o coordonezi sau îţi doreşti ca partenerii şi clienţii tăi să aibă acces la cele mai eficiente soluții ce asigură o stare de igienă impecabilă?...
#angajata, #hotel, #avertisment, #turisti, #vacanta, #curatenie, #igiena , #Stiri Vacanta