11.22.63 sau calatorie inapoi in timp, in vremea asasinarii lui JFK. Drama, mister, SF (Trailer)

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 12:10
2924 citiri
11.22.63 sau calatorie inapoi in timp, in vremea asasinarii lui JFK. Drama, mister, SF (Trailer)
Foto: IMDB

Despre Kenedy si uciderea sa s-au scris kilometri de pagini, s-au facut foarte multe filme si s-au emis mii de ipoteze.

Care sta in picioare? Ce s-a intamplat cu adevarat in Dallas pe 22 noiembrie 1963?

Astazi va invit la miniseria "11.22.63", cu 8 episoade, scrisa si produsa de Stephen King, care are in spate SF-uri psihologice de succes.

Povestea este aparent simpla, dar devine teribil de complicata cu fiecare moment care trece.

Actiune!

Un profesor afla ca exista un portal care il poate intoarce in timp, in 1960. Cel care ii arata portalul il determina sa promita ca se va intoarce in timp si va opri asasinarea presedintelui american John Fitzgerald Kennedy, ucis in 22 noiembrie 1963 de Lee Harvey Oswald.

Jake Epping (jucat extraordinar de fermecatorul James Franco) pleaca in cautarea adevarului in legatura cu asasinarea lui JFK, in incercarea de a preveni moartea acestuia.

Odata ajuns in 1960 va incepe adaptarea, va incepe cautarea.

Al, cel care a descoperit portalul, il convinge ca America si implicit lumea ar fi fost mult mai bune si in pace daca Kennedy nu ar fi fost ucis.

Asa ca Jake are trei ani la dispozitie ca sa descopere adevarul, sa afle daca intr-adevar Oswald este cel care l-a ucis pe presedinte. Trebuie sa stie asta, ca sa nu-l omoare pe Oswald degeaba si nici sa nu schimbe trecutul fara sa fie sigur.

Exista si "a catch": daca vrea sa se intoarca in prezent si apoi iar in trecut, va sterge tot ce a schimbat pana atunci.

Trecutul insa il copleseste; acolo intalneste o frumoasa femeie, Sadie (Sarah Gadon). Se vor face greseli, se vor face nedreptati, se va face dreptate pe alocuri, dar... nu va spun finalul. Va spun doar ca aceasta miniserie este incredibil de bine facuta, iar actorii sunt minunati.

Si daca vrei sa-ti faci planuri si pentru weekendul urmator, incerca si Taboo, un serial mistery cu influente thriller, cu Tom Hardy (Trailer).

Cristina Cioran, actrita, consultant artisticImi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad ...citeste mai departe despre "11.22.63 sau calatorie inapoi in timp, in vremea asasinarii lui JFK. Drama, mister, SF (Trailer)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#11 22 63 trailer, #asasinare Kenedy filme, #filme bune recomandari, #Cristina Cioran recomandari filme , #Stiri Vacanta