Romania, intr-un clasament al celor mai interesante destinatii de schi din lume

Miercuri, 27 Noiembrie 2013, ora 18:10
3370 citiri
Romania, intr-un clasament al celor mai interesante destinatii de schi din lume

Statiunile montane din Elvetia si Austria sunt ideale pentru sporturile de iarna, insa partii excelente pentru schi se gasesc si in locuri mai putin promovate de tour-operatorii internationali, desi sunt destinatii fermecatoare. Este concluzia jurnalistilor de la BusinessInsider, care au realizat un clasament mondial al celor mai interesante destinatii de schi, in care se regaseste si o statiune din Romania.

SINAIA este cea mai interesanta destinatie pentru sporturi de iarna din Muntii Carpati si una dintre cele mai deosebite din lume, considera BusinessInsider, fiind inclusa intr-un clasament international, alaturi de statiuni din Israel, Kazakhstan, Finlanda sau Georgia.

Are 14 trasee disponibile la o altitudine de 1000 de metri, peste media statiunilor montane la nivel international. Structura terenului ofera posibilitatea unui antrenament profesional, iar pentru scheme speciale, exista si un parc dedicat.

JASNA-CHOPOK este o statiune montana de dimensiuni mari din Slovacia, cu zeci de trasee, dar si cu facilitati de urcare.

BOVEC este o destinatie impresionanta din Slovenia, cu pante foarte abrupte.

In LEVI exista 43 de trasee, fiind cea mai mare statiune montana din Finlanda. Foarte renumit aici este si pescuitul la copca.

MOUNT HERMON este singurul munte din Israel pe care se poate schia, dar ofera panorama inediat catre Siria si Liban.

In PORTILLO, Chile, turistii pot achizitiona un pachet all-inclusive "ski week", ce include sapte nopti de cazare, patru mese pe zi, bilete pentru telecabina si acces la fitness.

SHYMBULAK, o destinatie de schi din Kazakhstan care ofera posibilitatea antrenamentului pentru diverse niveluri de experienta, dar si partii salbatice pentru cei care iubesc riscul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#clasament statiuni schi, #schi Sinaia, #statiuni montane Europa , #Statiuni