Topul celor mai tari baruri apres ski din Europa

Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 00:00
37110 citiri
Topul celor mai tari baruri apres ski din Europa
Foto: Facebook/ Mooserwirt Restaurant

Dupa cateva ture pe partie, nimic nu se anunta mai placut decat sa dai schiurile sau snowboardul jos din picioare si sa te indrepti alene spre o cana de vin fiert sau un ceai aromat.

Barurile apres ski sunt o atractie irezistibila pe orice partie din statiunile montane europene, dar cele de mai jos promit sa te faca sa uiti de camera ta din cabana sau hotel pana tarziu in noapte, anunta blogul A Luxury Travel.

Mooser Wirt

In Austria, langa partiile de la Saint Martin, vei gasi cel mai apreciat bar apres ski din aceasta tara, daca nu chiar din lume.

Mooser Wirt se face remarcat de la distanta prin padurea de schiuri rezemate de gardul localului, iar acordurile mixate de DJ Gerhardt sunt deja clasice pentru cunoscatori.

Foto: Facebook/Mooserwirt Restaurant

Nici mancarea nu e de ratat, daca tot ai intrat in local, dar e bine sa o servesti pana la ora 15, cand DJ Gerhard isi intra in mana timp de 4-5 ore.

La Folie Douce

Val d'Isere este una dintre destinatiile de top pentru iubitorii sporturilor de iarna. Nu doar partiile care insumeaza 150 de kilometri atrag aici zeci de mii de turisti, ci si viata de noapte.

Foto: Facebook/ JAPhotos

Desigur, de noapte doar in unele cluburi, pentru ca La Folie Douce, un bar apres ski situat in apropierea punctului terminus al gondolei La Daille, da startul petrecerilor inca de la ora 3 dupa-amiaza.

Iar muzica si voia buna de aici promit cu siguranta sa te tina prizonier in clapari si costum de schi pana seara tarziu. Partea buna este ca localul are atasat intr-o zona ceva mai linistita un restaurant pefect pentru a-ti reincarca bateriile cu o mancare delicioasa.

La Rouge

Ei bine, La Rouge in Verbier este un loc unde atmosfera face toti banii. Si mancarea, mai ales daca ai urcat pe partie inca de la primele ore ale diminetii!

Foto: Facebook/Simon Joel

Nu stiu ce parere ai despre elvetieni, dar personalul de aici nu are nici cea mai mica urma de raceala in atitudine, iar DJ-ul chiar stie sa anime multimea fara sa te lase cu deficiente hipoacuzice.

Atmosfera degajata de local este una prietenoasa, si chiar si grupurile mari pot miza pe promptitudinea si atentia personalului care serveste la mese.

Cervo

Ce sa mai, elvetienii stiu ce-i trebuie schiorului! Cervo, barul apres ski din statiunea Zermatt este locul unde te vei integra din prima in atmosfera relaxanta degajata de local.

Foto: Facebook/Cervo Zermatt

Terasele exterioare sunt destinate distractiei, muzica live a DJ-ilor rasunand din plin. Inauntru insa, o alta surpriza te va face sa iti doresti sa ramai cat mai mult.

Restaurantul Cervo este decorat interesant, spatiul este generos, iar mancarea este absolut delicioasa.

Ramane la alegerea ta daca vrei sa petreci mai mult timp inauntru sau afara, dar noi am alege sa petrecem o parte din timp degustand pe indelete mancarea din restaurant, dupa care am da tonul distractiei pe tersa.

Le Rond Point

In inima tinutului savoiard, la Meribel, nu vei gasi alt loc mai animat in timpul sezonului rece decat barul apres ski Le Point Rond.

Proprietarii sustin ca este cel mai mare local de acest tip din Franta, iar dimensiunile terasei te fac sa le dai crezare.

Foto: Facebook/Taking The Piste

Atuurile localui sunt fara indoiala muzica live asigurata seara de seara, privelistea de pe terasa, magnifica intr-o zi insorita, dar si bunatatile servite in restaurant.

Apropo, o cina servita aici intr-o seara in care ninge din plin poate fi o experienta la fel de delicioasa ca si mancarea pe care o vei servi.

#statiuni montane Europa, #vancanta schi Austria, #partii schi Franta, #baruri apres ski , #Partii de schi