Oferte la schi in Austria: Vacanta de iarna nu s-a sfarsit inca!

Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 00:00
5493 citiri
Oferte la schi in Austria: Vacanta de iarna nu s-a sfarsit inca!
Foto: Infotravel Romania

Vacanta la schi este un prilej de maxima relaxare pentru intreaga familie, atat pentru cei pasionati de acest sport si de apres-schi, cat si pentru cei doritori de aer curat, privelisti superbe si miscare in aer liber.

Daca nu ai iesit iarna asta din tara sau n-ai avut timp sa cauti oferte de vacanta la schi, Business24 iti recomanda in acest weekend cateva oferte pe care merita sa le iei in seama.

Tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti: vrei schi la inaltime, cazare intr-o cabana cu toti prietenii sau cateva zile exclusiviste la un hotel de patru stele?

Vacanta in Zillertal

Foto: renytravel.sk

Oferta care poarta numele de "Best of Zillertal" include 7 nopti de cazare, 6 zile abonament de schi Zillertaler Superskipass inclusiv ghetari, o intrare de 2 ore la complexul termal Erlebnistherme Zillertal, Fugen si transport in comun gratuit. Ofertele pornesc de la 446 de euro si sunt valabile pana la sfarsitul lunii ianuarie.

Casa ta este cabana ta in Tirol-ul de est

Foto: ischgl.com

Cum ar fi sa ai propria cabana la schi in Austria?

Business24 iti recomanda o oferta ce include 7 nopti cazare la pretul 490 de euro/cabana pe zi. In acesti bani este inclusa cazarea exclusiva in cabana clasica (120m2) avand camera de zi si bucatarie cu spatii generoase, terasa sau balcon, TV prin satelit, seif, radio, cabina cu infrarosii, loc de parcare in garajul subteran, utilizare a zonei de wellness cu o suprafata totala de 3000m2 si program de sport si antrenament.

Complexul hotelier si cabanier Gradonna**** Mountain Resort la o altitudine de 1.350 m este situat direct in apropierea partiei de schi si la intrarea spre rezervatia naturala Hohe Tauern cu cele 41 de cabane exclusiviste ale sale precum si cu hotelul.

Oferta este valabila in perioadele 03.01-31.01.2015 si 28.02-28.03.2015.

Adrenalina la inaltime in Oetztal

Foto: rudiwyhlidal.com

Business24 iti recomanda singura statiune din Austria care ofera posibilitatea de a schia pe 3 piscuri peste 3.000m altitudine, numite si BIG3: Sölden. Iar dupa o zi plina de adrenalina pe partii va puteti relaxa cateva ore in singurul complex termal din Tirol, AQUA DOME.

Oferta porneste de la 490 de euro de persoana si este valabila pana in 24.01.2015 si intre 11.04 si 25.04.2015.

In pret sunt incluse 5 nopti cazare la categoria aleasa, 4 zile de abonament de schi inclusiv KeyCard, o intrare la AQUA DOME (3 ore) si, optional, posibilitatea de a inchiriea echipamentul de schi sau snowboard pentru 4 zile sau de a trai o experienta culinara in restaurantul ICE-Q.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oferte ski Austria, #ski Austria, #oferte ski, #oferte schi Austria , #Partii de schi