Strategie de marketing: Programul Litoralul pentru toti face loc pentru Inscrieri Timpurii

Luni, 15 Aprilie 2013, ora 18:05
2172 citiri
Strategie de marketing: Programul Litoralul pentru toti face loc pentru Inscrieri Timpurii

Detaliile programului Litoralul pentru toti, care presupune tarife preferentiale pentru o saptamana la mare, la hotelurile de pe litoral, nu au fost inca finalizate, pentru a mai da o sansa vanzarilor dintr-un alt program special, "Inscrieri Timpurii".

Prin intermediul programului litoralul pentru toti, turistii care isi planificau o vacanta la mare in perioada 3 mai - 15 iunie, plateau intre 179 si 549 de lei de persoana. Daca in 2010 programul era pe 11 aprilie, iar in 2011 pe 15 aprilie, anul acesta lansarea sa a fost temporar amanata.

"Nu am dat inca niciun comunicat de presa, inca pregatim tarifele pentru program", a spus Corina Martin, vicepresedinte ANAT.

Amanarea programului Litoralul pentru toti poate fi interpretata si ca o strategie de marketing, adoptata pentru a mai da o sansa vanzarilor dintr-un alt program lansat in parteneriat de cele doua institutii, Inscrieri Timpurii.

Anul trecut, tarifele pentru Litoralul pentru toti variau intre intre 179 lei la hotelurile de o stea si 549 lei la cinci stele,tarife identice cu cele practicate in 2011. Pentru un hotel de o stea tariful fara mic dejun este de 179 lei, iar la o unitate clasificata la doua stele preturile ajung la 209 lei, tot fara mic dejun, si la 279 lei cu mic dejun inclus.

La hotelurile de trei stele tariful este de 379 lei pentru cele sase nopti de cazare si mic dejun. Unitatile clasificate la patru si cinci stele s-au inscris in program cu preturi de 439 lei, respectiv 549 lei, cu mic dejun inclus.

lansat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) si Asociatia Litoral-Delta Dunarii

#litoralul pentru toti, #program litoral pentru toti, #tarife cazare litora, #vacanta mare 2013 , #Litoral