Sejur la 9 lei/noapte la Mamaia! Operatorul nu a mai avut ce face!

Joi, 05 Martie 2015, ora 09:41
2205 citiri
Sejur la 9 lei/noapte la Mamaia! Operatorul nu a mai avut ce face!

Romanii prefera in continuare sa mearga la mare atunci cand aleg o destinatie interna de vacanta! Litoralul reprezinta circa 79% din totalul vanzarilor prin agentii, potrivit unui studiu realizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

Insa, dincolo de lumea fizica este online-ul iar rezervarea unui sejur in Mamaia a oferit o surpriza unui barbat de 32 de ani din Onesti. Virgil Nedelcu povesteste ca aflase cu cateva zile inainte de o promotie a unui site de inchirieri apartamente de lux si a intrat intentionat pe 1 martie ca sa-si rezerve vacanta de vara la Mamaia.

"Promotiile erau foarte tentante si am inceput sa caut. La un moment dat mi-a atras atentia pretul uneia: 1 euro/noapte. Mai mult din curiozitate am cumparat aceasta oferta. Recunosc ca mi-am amintit instantaneu de un caz celebru al unui magazin care gresise preturile ca sa-si faca reclama dar in acest caz era o singura oferta si am fost convins ca este o greseala. Sincer, am asteptat sa primesc un mail de la administratorul site-ului ca sa isi ceara scuze si sa anuleze totul. Dar n-a fost asa. Rezervarea celor 5 nopti am facut-o chiar la 1 euro pe noapte, dar pe a 6-a am cumparat-o la tariful normal si asa am ajuns sa dau 50,6 euro pe un sejur de 7 zile", spune Virgil.

Rezervarile online in Romania reprezinta o modalitate din ce in ce mai utilizata in conditiile in care telefoanele mobile si tabletele sunt in posesia a peste 7 milioane de romani iar internetul a ajuns de mult in cele mai indepartate catune.

Patania lui Virgil nu trebuie luata neaparat ca o modaliatate de a-ti face vacanta super ieftin fiindca si in acest caz a fost vorba de o greseala.

"Numarul mare de rezervari intr-un termen atat de scurt a produs o destabilizare tehnica a platformei noastre si a afisat acest pret minim pe care l-am corectat imediat", spune Razvan Istrate, CEO Turo.ro.

Pana la urma a fost o chestiune de noroc a unui utilizator care s-a aflat in locul potrivit, la momentul potrivit.

"Nu am luat in calcul niciun moment sa anulam rezervarea sejurului, fiindca ne-am asumat eroarea. Apartamentul pe care clientul l-a rezervat este unul foarte frumos, cu vedere la mare si, tot ce ii dorim, este sa aiba amintiri placute de la mare", a declarat Razvan Istrate, CEO Turo.ro.

Norocosul posesor al sejurului ne-a declarat ca va folosi cele 6 nopti de cazare pentru a merge cu sotia si cei doi copii in vacanta de vara. "Ganditi-va ca voi sta in conditii de lux cu 9 lei/noapte, de persoana, si vreau sa profit la maximum de acesta saptamana. A doua oara nu cred sa mai am aceeasi bafta", spune Virgil Nedelcu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sejur 9 lei Mamaia, #greseala operator vacanta , #Litoral